GASTTOZZ NA STUBU SRAMA! ONA ga je najoštrije OSUDILA – Smeješ se i PONAŠAŠ kao da si na SVADBI!


Nije mu lako.


Nenad Marinković Gasttozz nakon incidenta sa Branislavom Radonićem Brendonom vratio se u vilu “Parova”, a potom je nastao pravi haos, osuđen je od strane mnogih.

S obzirom da su svi pod utiskom nesrećnog slučaja koji se dogodio izmeđi Gasttozza i Brendona, sinoć se u emisiju “Roditeljski sastanak”, uključila “skrivena”.

Gastoz

Prilično razočarana ona je Gasttozzuobjasnila kako stvari stoje.

– Imali smo Gasttozza , a onda je naišla neka Naida i zatrpala Gasttozzau pesak, mi sada imamo Nenada. Njega je stvorila ova kuća, a on to ne ceni i ponaša se kako se ponaša. Žalosno je što ceo dan ima osmeh na licu, kao da je bio na nekoj svadbi. To je za mene tužno i bezobrazno – poručila je “Skrivena”.

Brendon

Gasttozz je takođe iskoristio priliku da se javno izvini Brendonu i njegovoj porodici, zbog nesrećnog i nenamernog događaja koji se juče dogodio.

– Brendonu želim brz oporavak. Krivo mi je što nisi sa nama večeras, nadam se da ćeš što pre doći, Ja sam rekao da i ja hoću gips, pa idemo do finala, zato što si ti finalista uvek bio i ostao. Fališ. Još jednom izvini. – izjavio je Gasttozz nikad iskrenije.