GASTTOZZ PIJAN – PLAČE KAO NIKAD, OBEZBEĐENJE GA IZVELO: Epilog sukoba sa Spahom! Sve zbog Naide (VIDEO)


Teška poruka bivšoj.


More suza večeras u rijalitiju “Parovi”. U luksuznoj zemunskoj vili su trajale nominacije, a šou je napravio Nenad Sinđelić Gastoz koji je popio koju čašicu više zbog kraha njegove veze sa Naidom Gadžo.

On je bio emotivan i izrežirao je epilog sukoba koji traje već dugo sa političarem Spahom Sulejmanom, od koga je zatražio samo da se izvini Naidinoj porodici, a potom su se izljubili.

– Spaho, sada te prijateljski molim. Molim te, izvini se porodici Gadžo za sve što si rekao. Ozbiljno, molim te, nije mi svejedno – rekao je on, a ubrzo je stiglo i Sulejmanovo izvinjenje.

Nenad Marinković Gastoz

Međutim, tu nije bio kraj njegovih suza.

– Briga me šta će se desiti i da li me nešto drugo čeka napolju. Ja bih se sada rado osamio, ali ovo je program u kom moram da učestvujem. Ja više nisam onaj amater ovde kao Dalila, Vesna, Marko, Nikola i većina ovde. Mi dobro znamo šta rijaliti nosi. To nije mala stvar – rekao je on, a onda se osvrnu na vezu sa Naidom, koja je u krizi, ali i na gubitak majke.

– Ja, ako sam u ovoj vili diskriminisao svoju devojku, jer sam igrao s nekom drugom devojkom, o čemu onda da pričamo. Ona je tog 22. nešto htela, ja sam rekao “U redu, ali nemoj da se žališ” i evo šta se desilo. Kako ja sada da objasnim jednoj temperamentnoj devojci, šta je rijaliti, kad ona to ne razume. Ljudi, meni nije svejedno, ovo je druga godina kako sam izgubio nešto najsvetije, a danas sam izgubio drugu najsvetiju osobu – rekao je uplakani Gastoz, a potom poručio Naidi da se nada da će posle njega naći nekog ko neće morati da se bori za njihov stan i ostale stvari, neko će biti multimilijarder pa da ona ne mora zadnjicom da mrdne.

– Ja bih voleo da Naida kaže da me ostavlja jer nisam ispoštovao dogovor da ću smanjiti piće. Ja znam da ona ovo gleda i treba da gleda. Naido, od večeras, od 9. marta, za ovim stolom se više nikad nećeš spominjati, a meni će Ana Marija da nabija ruku u gaće – aludirao je Nenad na događaje sa žurke koje je Naida navela kao razlog kraja njihove ljubavi, iako Gastoz tvrdi da toga nije bilo.

Na kraju ga je čak i obezbeđenje odvelo u izolaciju jer je remetio nominacije koje je vodila Bojana Ristivojević.

Pogledajte kako su izgledale te scene iz rijalitija “Parovi”: