GLAVA JOJ SVA U ZAVOJIMA! Aleksandra Subotić objavila snimak: “Probudila sam se iz ANESTEZIJE u šoku!”


Starleta upozorila na jednu stvar!


Bivša takmičarka rijalitija “Parovi” i “Zadruga”, Aleksandra Subotić odgovarala je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram.

Popularna starleta otkrivala je detalje o svojoj svakodnevici, majčinstvu, prijateljstvima van popularnih TV formata, ali i kako joj je protekao postoperativni tok nakon estetske intervencije nosa.

Aleksandra-Subotić

– Psihički se pripremam za operaciju nosa. Da li je teško disati na usta sa tamponima u nosu?  – glasilo je pitanje za Subotićevu.

– Kada sam se probudila iz anestezije doživela sam blagi šok zbog tih tampona jer nisam mogla da dišem na nos. Napravila sam malu frku, popila lek i zaspala, a kada sam se probudila više ih nije bilo. Moj hirurg ih je izvadio i nikakve nelagodnosti više nije bilo – glasio je Aleksandrin odgovor.

Podsetimo, bivša rijaliti-takmičarka operisala je nos pre nekoliko meseci i tom prilikom istakla da je estetski zahvat uradila skrivajući od supruga.

– Nos sam operisala krišom od supruga. Rekla sam da želim da je mali i lep, ali da ne želim Barbi nos, jer sam želela da sakrijem i da on ne primeti. Pa, šta mislite, je l’ mi je uspelo? – napisala je Subotićeva tada.

Izvor: srbijadanas.com