Gledali INTIMNI SNIMAK Lune i Marka – “Je l tako radi i ispred braće i sestara?!” Anabelin komentar UBIJA!


Ko bi rekao…


Za crnim stolom su se prikazivali razni snimci zadrugara, pa ne čudi što su Luna Đogani i Marko Miljković bili “na tapeti”.

Ukućani su imali priliku da pogledaju njihov intimni snimak, a ljubavni par je komentarisao. Ipak, reč su dobili i Lunini roditelji, Anabela i Gagi, koji za promenu, ovaj put nisu bili mnogo rečiti.

– Da nije bio s*ks možda? Nije bilo ništa. Nije ona mene napastvovala, daleko bilo – komentarisao je Miljković sve vreme.
Ja sam mamu hipnotisala. Da, ali nema odnosa, ne smem to, to znate i svi, teško mi je, trudimo se maksimalno! Jedva čekam da izađemo odavde, kad sa nekim imaš strast i kada te neko toliko privlači i kada ne možeš da imaš odnose, mnogo je teško. Ovde sve izgleda jeftino, a napolju to ljudi rade normalno – rekla je Luna

– Hvala ti Milane, ti znaš kad su ovakve intimne teme, ja izbegavam, kao kiša oko Kragujevca. Živi smo ljudi, oprostite ako je nešto izgledalo ne primereno – dodao je Marko.

– Zorica je lepo rekla, da li ovo radi kod kuće ispred braća i sestara, meni je to pobeda – dobacila je Anabela, dok je Gagi tvrdio da nije gledao snimak, već se okrenuo.

Evo kako je to izgledalo i šta su još sve pričali:

Izvor: srbijadanas.com