“GLUMI FINOĆU, A NE ZNA NI DOBAR DAN DA KAŽE” Stanijine komšije iznele sve na videlo


Komšije nisu imale baš lepo mišljenje o atraktivnoj starleti.


Starleta Stanija Dobrojević pre nešto više od dve nedelje stigla je u Srbiju. Kako i u Novom Sadu poseduje stan, gde bude smeštena kada dođe iz Amerike, komšije nisu imale baš lepo mišljenje o atraktivnoj starleti.

– Viđala sam Staniju kada se vratila iz Amerike, ali je uglavnom žurila i bila vidno nervozna. Nekoliko puta se sastajala sa advokatom i vidi se da je sa njim obavljala ozbiljne razgovore. Nisam mogla da čujem o čemu pričaju, jer su njih dvoje bili u kolima, ali verujem da je u pitanju spor koji vodi sa Kristijanom, kao i pretnje koje joj je uputio – kaže radnica iz frizerskog salona, dok komšinica iz zgrade tvrdi kako je starleta “nabeđena”.

View this post on Instagram

??

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

– Glumi finoću preko TV ekrana, a uživo? Bolje da vam ne pričam. Nekoliko puta se vozila sa mnom u liftu, ni dobar dan nije rekla. Bitno je da nabije naočare na glavu i kapuljaču od gornjeg dela trenerke. Imam osećaj da za sebe misli da je Lepa Brena. Kao da je ona najbitnija i njen rijaliti, eto takva vam je ona komšinica – kaže gospođa koja živi u istom ulazu gde i Stanija.

U obližnjim lokalima i prodavnicama ljudi su ipak imali lepe reči za Dobrojevićevu.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

– Često joj dođu brat i majka. Meni deluju kao fina i skladna porodica. Uživo je normalna devojka, a kad je gledam preko Instagrama samo golotinju ističe. Sasvim je pristojna, minimalno sređena, a uživo joj je čistije i lice. Volela bih da je gledam u novoj sezoni “Zadruge”, jer je jedna od retkih koja ima završen fakultet i treba time da se diči – priča radnica iz obližnje trafike, a usput joj se pridružuje i mušterija koja živi u blizini Stanijine zgrade.

– Znam da mnogi muškarci pozevaju kada je vide uživo, ja imam ženu pa ne smem, inače bih je i ja gledao (smeh). Šalu na stranu, dobra je devojka, pristojna. Nismo se pozdravljali i govorili jedno drugom “dobar dan”, jer vidim da je stalno u žurbi i logično je da obavlja poslove kao i svi mi između ostalog – rekao je komšija.

View this post on Instagram

catch me if you can ??

A post shared by It's me, Stanija! (@stanijadobrojevic) on

Izvor: srbijadanas.com