“GOREĆE SVE!” Evo šta se događa na snimanju spota za LUNIN PRVENAC! Tu je i Marko Miljković!


Daje sve od sebe!


Tokom svog učešća u “Zadruzi 2″pobednica ovog takmičenja Luna Đogani izrazila je želju da postane pevačica. Nakon nekoliko uspeha i pohvala stručnog žirija na “Zadrugovizijama”, Đoganijeva je dobila vetar u leđa da započne svoju karijeru odmah po izlasku iz Bele kuće.

Luna nije časila časa, pa je tako odmah nakon izlaska iz “Zadruge” snimila dve pesme, a prvu je danas i ekranizovala. Luna je odlučila da spot za svoju prvu pesmu “Deveti krug” snimi u jednom prestoničkom lokalu. Marko Miljković, Lunin dečko došao je kao podrška.

View this post on Instagram

Budi hejter, baci lajk ????? love you ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Došao da vidim šta se radi, da joj malo dignem samopouzdanje, da pršti na snimanju spota, da gori sve. Dajemo pun gas! Video sam stajling, te neke krpice koje će da obuče, to je za spot okej, goreće sve. Goreće zemlja. Potpuno je podržavam u svemu. Sve mi se sviđa, ideja i ceo plan, očekujem da će spot biti brutalan. Ne bi mi se svidelo da se poljubi sa nekim muškarcem – ispričao je između ostalog Marko.

Luna se nadovezala, pa nam je otkrila da se našalila sa Markom danas, jer je želela da vidi njegovu reakciju. Đoganijeva je svom dečku ispričala da će imati zgodnog muškarca u spotu, sa kojim će se ljubiti, pa je ispričala da se Miljković zbunio i bio malo ljubomoran, a onda je otkrila koliko je bila srećna zbog njegove reakcije.

View this post on Instagram

Kontravizija… ?☕?⚡

A post shared by Marko Miljkovic (@marko.miljkovic) on

– Prvi put sam videla Marka koji reaguje na to, dočekala sam to. Znaš kako je facu promenio, bio je u šoku – rekla je kroz smeh Luna.

Pobednica “Zadruge 2” je na kraju ispričala kakva su njena očekivanja, kao i o čemu govori njen prvenac.

View this post on Instagram

Tonight is like ?. @lagatafashiion ?

A post shared by Luna Djo (@luna_djogani) on

– Trenutno imam tremu, uzbuđena sam, očekujem sve najbolje. Radim sa najboljom ekipom, tu nema greške – rekla je Luna, pa dodala.

– “Deveti krug”, bez pakla. Odnosi se na “Zadrugu 1”, posvećena je meni, nije nijednom muškarcu, ali se pominje ta priča koja se desila. Metaforički su opisane moje emocije, razumeće ljudi kada je budu čuli – nadovezala se Đoganijeva.