“Gospode Bože sačuvaj i sakloni od ovakvih odrona!” – Marija Kulić u stanju ŠOKA nakon OVOG poteza Milene Kačavende: Oplela kao NIKADA


Majka Miljane Kulić, poznata je po britkom jeziku i čestom iznošenju svojih stavova na raznorazne teme, te ne čudi da je, u svom stilu, prokomentarisala aktuelnu učesnicu “Elite”, koja je sinoć saznala potresne informacije o članu svoje porodice


Milena Kačavenda je tokom jučerašnjeg dana na kratko napustila Belu kuću, a razlog je bolest njene majke. Prema njenim rečima, ona se nalazi na samrti.

Učesnica se ubrzo nakon posete vratila u “Elitu”, a njen potez izazvao je lavinu komentara.

Oglasila se i Marija Kulić, koja je veoma oštro osudila ovaj Milenin postupak.

Marija Kulić
Marija Kulić / Izvor: Srbija Danas

Bivša učesnica rijalitija i majka aktuelne rijaliti zvezde Miljane Kulić, oglasila se na Instagramu i u svom stilu dala sud o ovoj temi.

–  Čitam nova obaveštenja i ostala sam u šoku zbog još jedne neljudskosti koju sam jutros saznala. Milena Kačavenda je ostavila majku na samrti i vratila se u “Elitu” – napisala je Kulićeva.

– Gospode Bože više od ovakvih odrona, sačuvaj i sakloni. Gde i kako je ona živela? Pa ja u životu za svojih 49 godina nisam čula ovako nešto – zaključila je ona.