GOTOVO! KRAJ! Ovoga više NEMA u Zadruzi! Produkcija UKIDA… Najgori mogući scenario za ukućane! (VIDEO)


Zadrugari kažnjeni!


Nakon samo dva dana poslovanja fabrike stanovnici Bele kuće su odustali od pravljenja makete “Zadruge”. Kristina Kija Kockar, Zorana Stefanov i Sara Reljić nisu se pojavile na radnom mestu i time su ugrozile svoje cimere, a Veliki šef im se ovim povodom obratio pismom u kojem je saopštio da će fabrika biti zatvorena.

“Zadrugari slobodono možemo reći da je ove nedelje zadatak bio lakši i lepši nego prethodni, baš zbog te činjenice nismo verovali da će 3 od 8 radnika napustiti svoja radna mesta. Razočarani smo činjenicom da su Sara, Zorana i Kristina, pokazale ovakvu neozbiljnosti i time ugrozile ceo kolektiv. Kao što znate već više puta je rečeno da osim što radnici fabrike radeći i poštujući pravila fabrike zarađuju za sebe zarađuju za sebe, oni ujedno rade na ponovnom otvanju prodavnice Sama činjenica da su Sara, Zorana i Kristina odustale razmišljajući samo o svojim potrebama i željama govori da su se radnici neodgovorno poneli prema svima vama. Ovim vas zvanično obaveštavamo da je fabrika zvanično zatvorena. Doneli smo odluku koja ne može biti gora po sve vas. Fabrika je zatvorena, a osim toga što prodavnica neće raditi ponovo u “Zadruzi”, ni u ostalim segmentima neće vam cvetati ruže”, pisalo je između ostalog u pismu.

Miljan Vračević je bio vidno razočaran ovim obaveštenjem, jer on nije izabran za radnika, a želeo je da učestvuje u zadatku, a Kristina i ostale zadrugarke su odustale, zbog čega će svi platiti cenu. Kao što ništa u Beloj kući ne može da prođe bez svađe, tako je nakon ovoga nastala rasprava između Miljana i Filipa Đukića, koji je želeo da radi u fabrici sa Kijom, jer mu više prija njeno prisustvo nego ostalih zadrugara.

– Neću pričati sa tobom ako tako nastaviš – pretio je Filip Miljanu.

Okrivljene zadrugarke su iznele svoja mišljenja, a šta su rekli u svoju odbranu možete pogledati u narednom video-snimku.