GRIZAO FLAŠU OD MUKE! Bane PRECRKAO od LJUBOMORE zbog FLERTA Zerine i Vlade: Videle se GAĆE u KADRU!


Nova ljubav na pomolu!


Tokom prethodne noći zadrugari su imali prilike da gledaju video klipove iz prethodne nedelje, a upravo ove situacije dovede do žučnih rasprava jer se mnoge stvari koje se taje tada i otkriju. Jedan od njih ticao se Zerine Hećo i Vladimira Todorovića, a reakcija Baneta Čolaka je nešto što će se dugo pamtiti.

Naime, učesnici rijaliti programa “Zadruga 2” su imali prilike da vide Zerinu i Vladu u kupatilu, kako se Hećo uvija oko njega i sve vreme flertuje sa njim.

– Reci mi, kako plešem? – zavodljivo se vrtela oko njega Zerina da bi na kraju završili tik jedno uz drugo ispod tuša, međutim “omele” si ih Čolakove gaćice.

Vlada i Zerina

Vlada i Zerina
Foto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Dobro me pratiš, laka si za vođenje… Dajte skinite ovaj kadar sa gaća, rekao je Vlada da bi se Zerina nadovezala i pitala ga da li zna čije su to gaće.

– Banetove! – rekla je ko iz topa, a Vlada je brže bolje pobegao!

Ono što je bilo primetno jeste da je Banetu bilo jako neprijatno, koji je u jednom trenutku počeo da grize flašu od ljubomore i besa, dok se Hećo pravdala kako joj je bilo lepo sa Vladom i da uživa da flertuje sa njim, kao i da nema u tome ništa loše.