GRUJIĆEVA OPET UDARA! Sanja BRUTALNO UNIŠTILA Marka Markovića: Nastao OPŠTI HAOS zbog njenih reči


Najrečitija direktno crnogorskom Šamiki Kiriću.


U emisiji “Gledanje snimaka” pušten je naredni video-snimak na kom Maja Marinković i Marko Marković pričaju na kakvoj su relaciji.

– Neka mi neko objasni šta se dešava na snimku – kazala je Maja.

– Ja mislim da Maja želi, nešto bi bilo između Maje i Marka. Što se tiče Milice, malo mi je krivo jer se ona zagrejala za Marka, Ana se povukla, kolko vidim. Mislim da je malo Marko cvrcnuo, desilo bi se nešto sa Majom – kazala je Matora.

– Ovo je Majina igra. Malo je i Markova, ona zna šta njemu odgovara, njemu odgovara odnos sa svim ovim devojkama, on izgleda voli salatu, više od pravog mesa, dobog steka. Mala Milica suptilno iskazuje svoje dopadanje, ali on gleda na nju kao da je providna, a Maja je drugačija u njegovim očima. Njemu telesno i po godinama, Maja više odgovara, a kada bi ušao u vrtić, ne znam kako bi bilo. On kada bi ušao sa Milicom u odnos, ne znam kako bi to bilo, morao bi sve postepeno. Opasan je i namazan – rekao je Kristijan.

– Jako je interesantno jer Anita pita Maju za savete oko Marka. Večeras namešta Aniti kosu, Milica je dobra sa Anitom, sve se vole. Maja je na vrhu piramide, vodi kolo – kazala je Zorica.

– Ne odgovaram na indikrektne uvrede Maje Marinković, ne može da me uvredi mišljenje ljudi koji mi nisu važne, ne doživljavam ih – kazala je Milica.

–  Ne vidim kako me ne doživljavaju, ja samo ne želim da učesvujem u niskobudžetnim svađama. Oni su sitne ribe, mene zanimaju ajkule – rekla je Maja.

Zadruga 6

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ovo je takvo folirajte, šaltanje. Anita je dva dana bila vreoma bliska sa Markom Stefanovićem, začljubljena u Marka, druži se sa Majom, a plete kikice petoj. Milica je sa njim najbliža, ona iskazuje to. Ana je željna druženja sa Marko, ali to krije. Anita ga ovde jedino voli, ona je pogubljena i izgubljena. Ona je danas rekla da samo voli Marka, Ana pravi priču – rekao je Mića.

– Ja ne znam da li sam ja danas išta rekla – kazala je Ana.

– Milane, Ana sada gori. Da li si ikada trčala za nekim kao za Markom – upitao je Mića.

– Ne trčim, mi se samo družimo – kazala je Ana.

– Kako da ne, Milica nema emociju prema Marku, kao što je imala prema Mensuru. Maja se sp*da sa njima, mislim da će ovo dugo trajati, smao ne znam do kad će ovo Anita trajati. Smatram da njega Anita odustati – kazao je Mića.

– Mene je Marko pitao do kad ću biti pored njega i kada ću odustati za mesec, dva, tri, mislim dam me on drži po strani zbog toga – kazala je Anita.

– Ja sam samo rekao da ne znam do kada će biti pored mene, ako se ovako sve nastavi – rekao je Marko.

Marko Marković

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Sve mu dopuštaju, sve četri, došuštaju mi sve, da ih pipka i štipka, gledaju u njega, kao u boga. Maja se smeje na silu, Milica stalno priča da odustaje, ali samo na perfidan način pokušava da bude pored njega. Ana je isto tu. Mislim da je Anita jedino u zapećku, nju šikanira. Ne znam zašto ubeđuju same sebe da su jedine, a on ima isti odnos sa svakom, samo u različitom terminu – kazala je Sanja.

Sanja Grujić

Sanja Grujić
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ja sa kim god budem u priči, kada smo se Emil i ja družili, to je bila tema broj jedan. Ovaj vrtić, tema je broj jedan, ja od dosade ne znam šta da radim. Moj temperament mi ne dozboljava da budem fikus. Pokušavaju da me uvrede zbog izgleda, meni je slatko kada pričaju o meni sve vreme – kazala je Maja.

– Postoji nešto što se zove podsvest, ima jedna žlezda, koja se naziva “treće oko”, nisam verovao Ani, dok mi nije rekla šta je sanjala. Zašto se sada žustro braniš, verujem da si zaljubljena, Milica isto ima emociju, Maja se igra sa svima njima, kao pas kada juri svoj rep. Ana je sanjala da igramo neki igru sa povezima, da sam se ja iznervirao, pa je rekla da je u snu otišla i apartman Marije Kulić, i da suimali se*s. Rekla je i da posle toga ne mora da ima odose deset meseci – kazao je Uroš.

– Ja to nisam rekla – dodala je Ana.

– Nisi? Onda mi se ne obraćaj samo. Ja ti se kunem da si to rekla – kazao je Uroš.

Detaljnije u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com