GU*A, GRUDI, STOMAK: Miljana se skidala pred Zolom, a namerno mamila kameru! On u neverici (VIDEO)


Kako su li se našli njih dvoje…


Lazar Čolić Zola i Miljana Kulić su se na kratko izdvojili kako bi pričali o njihovom odnosu. Zola je ranije u više navrata isticao kako smatra da ga Miljana ne poštuje, a sada je ona pokazala kako gleda na sve to.

– Ljudi da znaju koliko ja tebe trpim i koliko mi ideš na živce, orden da mi daju. Ne bi me čudilo za mesec dana da mi kažeš ako budeš stavila ajlajner ne poštuješ me. Onda će za mesec i po dana da bude, ako budeš stavljala crveni ruž znači da me uopšte ne voliš. Ako budeš obukla haljinu, kraću, ne poštuješ me. Ako budeš izbacila sise, slučajno, da je dekoltirana haljina, ne poštuješ me. Ako se budeš šminkala preko dana zaljubljena si u nekog ovde ili se šminkaš zbog publike napolju, ne poštuješ me. Savršenu guzu imam, pogledaj stomak, pogledaj noge. Ti me ne bi voleo najviše na svetu da ja nisam ovakva – rekla je Miljana.

Dok mu je to govorila, Miljana je iskoristila priliku da se skine, kako bi mu i uživo pokazala o čemu priča, namerno je pogledala u kameru da bi videla da li će je pratiti, a zabeležena je njena gola guza i grudi.

Potom je nabrojala da mu trebaju pasta, peškir i gaće jer će spavati zajedno, a kada je čuo da hoće još da pričaju, Zola je zakukao.

Evo kako je to izgledalo: