GURAO SEBI PRSTE, PA POGODIO TIME DALILU: Milan tokom emisije vadi NEŠTO iz USTA! Kamera uhvatila trenutak


Dao joj je znak okom.


Sinoć je održana još jedna emisija “Izbor potrčka” sa Milanom Miloševićem, gde je ovonedeljni vođa Stefan Karić birao i svoju omiljenu osobu. Nakon toga usledio je dugoočekivani Pretres nedelje.

– Večeras ćemo se prvo pozabaviti posetama vaših najmilijih. Motam sarmu na slavi i slušam šta kaže Biljana, pa onda šta kaže Dejan… Gde nam je Dejan? Otišao po vodu, kolabirao? – našalio se voditelj.

Zadruga

FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

– Najveću pažnju javnosti privukla je poseta Dejana Dragojevića. Majka, otac i brat David, pretužno je bilo. Dejan nije hteo da pusti Davidovu ruku, taj susret dugo nećemo zaboraviti. Da li je vama Dejan preneo sve šta se dešavalo? Dalila, dobro veče. Šta ti je rekao Dejan, kako je protekla poseta? – pitao je voditelj.

– Pitala sam ga ko je bio, jer sam ja tad spavala. Rekao mi je da su bili a ja sam samo pitala da li je Goran pitao za mene. Nisam sigurna baš ali mislim da sam to pitala. Bilo mi je čudno da me Goran ne pozdravi a da ima komunikaciju sa mojim ocem. Nisam ga mnogo ispitivala o svemu. Neko mi je preneo da su se držali za ruke, da je bilo emotivno i da su plakali. Spavala sam i za doček, kada sam ustala on mi je prišao i tada smo porazgovarali – govorila je Dalila.

Zadruga

FOTO: Youtubeprintscreen/ Zadruga official

– Srbija je bila poplavljena suzama, nije ih puštao – dodao je Milošević.

– Normalno, to je susret posle toliko vremena. Mislim da je prošlo dve i po godine kako se nije video sa majkom, jer je viđao Davida i Gorana. Jedino što sam rekla da bi volela da bude jasno da ja nisam kriva za sve što se desilo. Ljudi moraju da znaju da ga nisam ja držala zatočenog u podrumu pa ih on nije viđao, nego je to bila njegova volja. Ne mogu da prihvatim tu krivicu zaista. I sam Dejan tako kaže, da krivica nije moja ali sam svesna da tako ispada. Da je meni otac došao ja bih isto pala i slomila se potpuno – pričala je Dalila.

Dok je Milan pričao sa Dalilom nabio je sebi prst u usta i nešto tražio, a zatim je tim prstom brzo uperio u Dalilu tako da sta god da se zakačili za taj prst pogodilo je i Dragojevićku.

Kako se čitava scena odvijala možete pogledati u videu ispod.

@johnvladimirdraskovic

#zadruga #daliladragojevic #dejandragojevic #milanmilosevic #zadruga5 #zadruga5video

♬ original sound – John Vladimir Drasko

Izvor: srbijadanas.com