GUŠI ME, NE MOGU VIŠE: Očaj u Zadruzi, MOLI ZA POMOĆ!


Ozbiljna situacija.


Dragica Janičić pridružila se ostalim zadrugarima u Beloj kući dosta kasnije, a čak nekoliko puta je izglasana za najiritantniju osobu tamo.

Imala je Dragica svojih uspona i padova u “Zadruzi”, ali je poslednjih nekoliko dana čini se klonula duhom. Ona je sada izrazila želju da napusti rijaliti i to na pomalo neobičan način. Izašla je u dvorište i gledaocima se obratila direktno u kameru.

– Želela bih da izađem odavde odmah, volela bih da to bude sad u nedelju. Ja zaista više nemam ovde šta da tražim, ovde ljudi ništa ne poštuju, kao što vidite ulaze u tuđi kadar i raspravljaju svoje banalnosti. Želim da izađem ne zbog toga što sam psihički nestabilna i što ne mogu da izdržim bez tog jednog poziva, iako bih to volela najviše na svetu, ali sam sposobna da sama sebi olakšam dane ovde. Ja želim da odem odavde i molim vas da prestanete da glasate – započela je Dragica svoj monolog.

– Bukvalno preklinjem i molim sve one koji me vole da ne glasaju. Zašto bih ja ostajala ovde, ako me tamo čeka nešto mnogo bitnije? Mnogo mi fali to da znam šta mi se dešava kući. Ako želite da me gledate to možete i napolju jer imam neke planove. Shvatila sam ovde da ne mogu da trpim bol, ja sam se ovde gušila i ne mogu više iako sam rešila te disajne probleme – nastavila je Dragica.