“G*vno, p*čko s*rdljiva!” Dragana OTKRILA Pavlovu TAJNU, a Zadrugari ostali u ŠOKU… Trudnoća, abortus?Haos!


Haos!


Sinoć je zadrugare posetio novinar Milan Milošević i zadrugari su započeli Igru istine. Na red je došao Pavle Jovanović za kojeg podsećamo da je u zadrugu ušao kao ljubavnik Dragane Mitar. Njih dvoje izazvali su burne reakcije kako javnosti, tako i zadrugara zato što je Dragana udata i ima dete.

Između njih dvoje sinoć je nastala žestoka svađa, jer Dragana pokušava da opere ruke od afere sa njim, a on pokušava da izgradi popularnost na račun ove afere. Ona je sinoć pomenula njegovu devojku, sa kojom je navodno bio u vezi jedanaest godina, a koja je sa njim bila trudna.

– Ja sam sa tom devojkom bio dugo, prekinuo sam dok sam bio sa Draganom. Pošto smo imali probleme, nismo se čuli neko vreme. Ona je mene molila da ovde ne uđem – rekao je Pavle.

– Nemoj pričati priče, izlazite zajedno. Kako je ostala trudna? On sada kaže ušao je ovde zbog mene, a ona ga čeka, donosi mu stvari – rekla je Dragana besno, a činjenica da više nije trudna i da Pavle nema decu, navodi nas na zaključak da je trudnoća prekinuta.

– Ja bih voleo da ona uđe, jer zna celu priču i sve ovo što Dragana laže i negira – nastavio je Pavle da provocira.

– Ona je bila prva rezerva, dok se čekala moja odluka da li ću da ostavim muža – dobacila mu je.

Onda se javio Lepi Mića koji je želeo da zna da li je devojka zaista bila trudna.

– Ti si ovde ušao, klošaru raspali, klošarčino, svi ti se smeju, nemaš leba, g*vno, s*radino, s*rem ti se u usta raspala klošarčino. Smeće bre, kao ja te vodim do finala. G*vno jedno, m*š bre smeće s*rdljivo. Neko te šutne ti trčiš kao ker. Sprdam te sve vreme, smejem ti se i sprdam te  – vikala je Dragana pokušavajući da ga isprovocira.

– Ti mi kažeš, zato bi voleo da moja devojka uđe da ispriča celu istinu. Došla si u moj klub sa mužem, a ovamo trčiš prema meni. Predstavljaš se da si pevačica – rekao je Pavle vidno mirniji od nje.

Nakon što je Pavle priznao da je u rijaliti i ušao samo zbog Dragane, Lepi Mića je prokomentarisao i da je postao poznat javnosti samo kao Draganin ljubavnik.

– Iznosiš informacije o Siniši, dinara mi nisi dao, klošaru s*rdljivi. Ti si ona p*čka što piše na tarabi, guraš a ono nije p*čka. Trebalo je da zovem policiju dok si mi ordinirao ispred zgrade – drala se Dragana na Pavla.

Ko govori istinu i da li je sve deo zajedničke strategije da se napravi šou i stekne popularnost na brzinu? Ostaje da vidimo.

Celu situaciju pogledajte na videu.

DRAGANA ŽELELA DETE SA PAVLOM? Upoznala i njegovu majku… (VIDEO)