Halid je tada izgubio oko u nesreći, ali je jedno sačuvao – SVOJ GLAS! Ipak je to najbitnije, tvrdi pevač


Saobraćaj ga mogao koštati života…


Popularni bosanski folk pevač Halid Bešlić pred veliki koncert u Zagrebu za hrvatske medije je otkrio da mu nije važno što je u saobraćajnoj nesreći u kojoj je učestvovao izgubio oko, već da mu je važno što je sačuvao glas, od kog i živi.

Halid Bešlić

Naime, folker je 2009. godine nakon udesa imao sedmočasovnu operaciju lica, a lekari nisu uspeli da mu spasu desno oko. Bešlić, koji se priprema za nastup u Hrvatskoj za Dan zaljubljenih, medijima je otkrio kako je tekao njegov oporavak nakon hirurške intervencije.

– Kad sam se probudio iz kome, znao sam da mi je glas u redu. Jedan dan sam išao na oporvak u Fojnicu i Duško Kuliš mi je s kumom došao u posetu i otišli smo kod njega kući u Kiseljak. Duško je seo za klavir i ja sam zapevao. Svi smo pustili suzu – prisetio se čuveni muzičar za Jutarnji.hr.

Halid Bešlić

Halid je otkrio da je nakon svega što mu se desilo počeo ozbiljno da razmišlja o budućnosti, pa je pre nekoliko godina u okolini Sarajeva otvorio motel i benzinsku pumpu.

– Moraš misliti unapred jer masa mojih kolega nema posla, ne mogu živeti od muzike, a dobri su pevači, ali nisu imali sreće da opstanu. Iz tog razloga sam se okrenuo biznisu. Priznajem, ceo život sam drobro zarađivao, a nikako nisam mogao sačuvati pare – zaključio je pevač.