HAOS! “Džabe ko joj je majka! OBRUKA SVE” Lea u VATRI zbog AKCIJE ispod jorgana (FOTO)


Šok!


Rijaliti učesnica Lea Šekarić (21), ćerka naše sportistkinje i reprezentativke Srbije u streljaštvu Jasne Šekarić (53), šokirala je javnost kada je pred milionima gledalaca prevarila dečka sa Radetom Lazićem.

Lea je pred ulazak u Zadrugu, pre četiri dana, rekla da je zaljubljena u svog dečka. Zatim je bacila oko na Radeta, sa kojim je sinoć imala vrelu akciju ispod pokrivača, što je negativno iznenadilo sve, pa se i njena majka Jasna našla na meti kritika.

Šekarićeva je lepa i talentovana mlada sportistkinja o čemu svedoče brojne fotografije sa regionalnih takmičenja u streljaštvu, ali i nagrade koje je osvajala i time se pohvalila društvenim mrežama.

Jasnina ćerka osvojila je treće mesto na “Krismas Kupu” u Osijeku, a proglašena je i za najuspešniju juniorku Beograda za 2017. godinu. Iako je uspešna sportistkinja, Lea se nikada nije eksponirala u javnosti.

Jasna je Lei i trener, zajedno putuju, treniraju i jedna drugoj su najveća podrška. Naša uspešna sportistkinja podržala je ulazak svoje ćerke u rijaliti, a sada je zbog svoje naslednice glavna tema na društvenim mrežama.

View this post on Instagram

Mamo moj ??

A post shared by Lea Šekarić (@lea.sekaric) on

Podsećamo, Lea i Rade su se sinoć na žurki prvo poljubili, a onda su završili zajedno u krevetu gde je Lazić skinuo svoj donji veš.

Usledili su komentari gledalaca kojima se njen postupak nije dopao.

Lea Šekarić

– Dete, pobogu! Samo što si došla!! Jadna ti majka koja te gleda i taj dečko kojeg “voliš” – jedan je od komentara.

Lea Šekarić

– Prava “domaćica fina i poštena” verovatno zna nešto lepo da skuva! Perspektivna “dama” – bio je drugi komentar na zvaničnoj stranici “Zadruge”.

Lea Šekarić

– Nije ni 7 dana izdržala – zamerio je jedan pratilac Imaginarijuma.

– Joj kakva k*rvetina… džabe ko joj je majka… obruka sve…pa samo što si ušla – usledio je još jedan negativan komentar.