HAOS NA POMOLU? Zadrugarka iznela nove ŠOK detalje – Evo šta se dešavalo između Anđela i Sanje pre Zadruge 4!


Ovo im se neće dopasti…


Novopečeni par, Anđelo Ranković i Sanja Stanković je nakon nekoliko meseci poricanja konačno poklekao pred svojim emocijama, te su oboje rešili da se upuste u ljubavni odnos, i ozvaniče svoju vezu.

Sanja je rešila da okonča svoju višenedeljnu patnju za Franom Pujasom, a Anđelo je očigledno rešio da svoju bivšu devojku Teodoru Džehverović pošalje u zaborav i zameni je baš sa atraktivnom plavušom.

Svemu je najviše negodovala Jovana Tomić Matora, Sanjina bivša devojka, kojoj je teško palo da se nakon njihove dvogodišnje veze konačno pomiri sa tim da je njihovom odnosu došao kraj.

Jovana, Marko

Jovana, Marko
Foto: Youtube printscreen/Zadruga Official

Tokom današnje emisije “Delegati”, dok su Anđelo i Sanja pričali o svom odnosu, Jovana Tomić Matora je sa Markom Đedovićem komentarisala novonastalu situaciju.

– Kako laže… – mrmljala je Tomićeva na izjavu Sanje Stanković da ona i Anđelo u spoljnom svetu nisu imali ništa osim prijateljstva.

– A ti i Anđelo se družite napolju, pa razmenite devojku? – upitao ju je Marko.

– Bio je u stanu kod mene pre ulaska u karantin i rekao kako mu se vraćaju emocije! Ana ga je zvala, ona mi je pakovala stvari… Nabacivao je Sanju znaš sve kome, zvao na jahte, ludila…  – pričala je Matora i dodala:

Ej, on je Sanju nabacivao njegovom drugu, a sad završio sa njom. Nataši se prao posle žurke – komentarisala je Jovana sa Đedovićem.

Šta je Matora sve još iznela o Sanji i Anđelu, pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Izvor: srbijadanas.com