HAOS NA SAMOM POČETKU: Maja i Milica U KLINČU – Ponižavale se i vređale, uplele i POKOJNIKA!


Ništa im nije sveto.


Tokom emisije Pitanja novinara, već na samom početku, došlo je do svađe između Maje Marinković i Milice Veselinović.

Milica se pronašla uvređenom, nakon Majinog izlaganja u kojem je istakla da se povukla iz odnosa sa Markom Markovićem, jer sebe ne smatra “kokoškom u kokošinjcu”, kao i to da bi Crnogorac srozao sam sebe ukoliko bi ušao u vezu sa bilo kojom devojkom iz ove sezone Zadruge, nakon što je bio sa Stanijom Dobrojević.

– Ja sebe vidim kao Hurem, ne samo u odnosu na Maju, nego na sve. Nisam konkretno na nju mislila, ali ako se tako shvata neka bude – rekla je Milica.

– Kad si planirala svadbu sa Markom, neko ti je rekao da se on već obećao Maji, a ti si rekla da ja sam druga, ali je i Hurem bila druga žena – podsetio ju je Darko.

– Nje rekao za nju, već da je on u priči i sa ostalim devojkama. Ne znam ko može ozbiljno da shvati to o bračnom životu. To je sprdanja – rekla je Milica.

– Sve ti je jasno iz ovog odgovora, iz tog razloga sam se povukla iz te ringe raja priče. Malo mi i smeta ovakav kadar, sa tim osobama na ovakav način. Sramota me je da budem sa njom u kadru, nisam ja na ekskurziji. Na stranu pa nek’ se deca igraju i Hurem i ringe raja – rekla je Maja.

– Velika je razlika između nas dve, i drago mi je da je tako. Ona ima samopouzdanja posle svega i svačega, nisam iskompleksirana da ponižavam druge kako bih uzdigla sebe. Ne upoređujem mene i nju, pre svega, dosta je starija. Ti si rekla da ne želiš lažne frke, pa si rekla da ti je dosadno, indirektno provociraš, komentarišeš – rekla je Milica.

– Drago mi je što sam u odnosu na nju ribica, i bolje da sam riba nego ajkula, a ne volim da budem džek kao što ona kaže za sebe da jeste. Meni odgovara. Nju niko nije ponižavao, ona je samu sebe gazila i predstavila kao devojku koju ne bi vodili kući nego za avanture i za jednu noć. To je činjenica, vidi se po ponašanju muškaraca prema njoj – rekla je Milica.

– Ne može da se uzdigne jer nema taj mentalni sklop da se isčupa iz situacije. Prošli put je bila čedna i fina sa Mensurom zaštitnikom, a sad je upšla da bude propratna pričica. ja sma lupala glavom o zid, imala javni se*s, ali su moje priče i dalje najzapamćenije. Drugi dan u krevet je legla devojka od 17 godina sa Mensurom u krevet – rekla je Maja.

– Ove godine se nisam promenila, shvatila sam svoje greške od prošle godine. Nisam ja radila ne znam šta, nisam bila ni sa kim, samo sa jednim dečkom. Nemam od čega da se perem. Koliko god priča da je ajkula, spušta se kod nas sitnih ribica, ne želim da me gledaju kao se*sualne objekte – rekla je Milica.

– Sve bi vi volele da vas gledaju tako. Deda Pera se upravo prevrće, Bog da mu dušu prosti – rekla je Maja, aludirajući na Miličinog dedu koji je preminuo tokom prethodne sezone.

– Ne tera Taki nju da radi nemoralne stvari, samo je podržava – rekla je Milica.

– Naravno da me podržava, ako mene gledaju kao krpu, tebe gledaju kao jufku što bi rekao Jaško. Naravno da će javno da stane uz svoje ete, a to da li me kući kritikuje je drugo – rekla je Maja.

Izvor: srbijadanas.com