HAOS NA ŽURCI: Luna POLUDELA kad je čula od Krunićke informaciju o Kiji i Slobi (VIDEO)


Vesti iz spoljašnjosti…


Sinoć se u Belu kuću uselila Jelena Krunić, koja je bila učesnica i prve sezone Zadruge. Tokom žurke, Krunićeva je prišla Luni Đogani i odala joj nekoliko tajni.

Naime, Jelena je rekla Luni da poklon koji je dobila u “Zadruzi”, nije bio od njenog bivšeg dečka, Slobodana Radanovića, kao što je ona mislila.

– Brojanicu ti nije poslao Sloba – rekla je Krunićeva.

– Nisam ni dobila brojanicu – bila je zbunjena blogerka.

– Trebalo je – navela je Jelena.

Đoganijevu je interesovalo i da li se Sloba pomiro sa svojom bivšom surpugom, Kristinom Kijom Kockar, a zatim joj je Krunićka rekla nešto što joj je jako zasmetalo.

– Je l’ su se pomirili – pitala je Luna.

– Ne. Nestupaju zajedno. Pljuje te. Ne baš, ali ono, ne smem, ograđujem se. Suze više nikad – objasnila je Krunićeva.

– A ja kad bih progovorila ne bi mu bilo dobro – zaključila je Đoganijeva.

Luna je potom bila veoma nervozna na žurci i u nekoliko navrata je pričala o Kiji i Slobi. Ona je istakla i da je bolje po Radanovića da ona ne razveže jezik, jer se on ne bi dobro proveo kada bi progovorila, a zatim je spomenula i Kristinu.

– Meni samo Bog daje znakove da treba da prestanem da mislim o tom čoveku lepo. O njemu ne treba da mislim ništa lepo, on je ološ i to je to. Došla sam ovde da im pokažem da ne mogu da me unište, dva manipulatora i dva najveća lažova. Ti ne znaš… Ja kad bih progovorila – rekla je Đoganijeva Savi Peroviću.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

Gasttozz progovorio O S*KSU SA LUNOM! Otkrio ŠOK detalje o njihovom odnosu, a potom o Slobi i Kiji rekao OVO