HAOS U BUDVI! Policija privela pevača Slobodana Radanovića!


Šok!


Popularni pevač Sloba Radanović doživeo je večeras neprijatnost kada je pred solistički koncert u jednoj od najprestižnijih budvanskih diskoteka priveden na informativni razgovor, zbog čega je kasnio na svoje unapred dogovoreno druženje sa mnogobrojnom publikom.

Pevač je objasnio da je u pitanju bila rutinska kontrola, te da se on rado odazvao pozivu nadležnih organa i otišao na informativni razgovor.

slobodan-radanovic

– Sedeli smo na večeri, rutinska kontrola, intervencija policije najnormalnija! Prišli su, bilo nas je dosta za stolom… Informativni razgovor, jednostavno, odveli su nas u stanicu, nisu tu mogli da obave razgovor. Otišli smo tamo, momci su ispali baš korektni. Odmah su me pustili, da bih stigao na nastup – objasnio je Radanović, koji je potom dodao.

– To je bukvalno samo informativni razgovor, svi oni rade svoj posao. To je jedinica koja… Normalno, oni dođu i pokušaju da nađu kod nekoga nešto. Ja sam objasnio kakvi smo mi momci, sa kim sedimo, da ne nemamo ništa kod sebe, pogotovo ja – rekao je Sloba i za kraj dodao:

– Ja sam samo čekao da stignem na nastup, da krenem da pevam na vreme – iskren je bio popularni pevač, koji je ipak stigao u diskoteku koja je bila krcata!

Publika je dočekala uz ovacije i gromoglasni aplauz, a Radanović je nizao svoje, ali i hitove svojih kolega.