HAOS U DVORIŠTU! Jedva razdvojili Kristijana i Tomovića! Ti Srbin?! Pi*ko! Obezbeđenje na mukama! (VIDEO)


Razmenili ozbiljne uvrede!


Jučerašnje veče obeležilo je novo izdanje emisije “Pitanja gledalaca”. Nakon što je Milan Milošević ušetao na velelepno imanje u Šimanovcima, haos je počeo. Obrađeno je više tema, a u jednom trenutku došlo je i do sukoba između Vladimira Tomovića i Milana Jankovića Čorbe, u koji se umešao i Kristijan Golubović.

Anđelo Ranković svima je jasno stavio do znanja da ne želi da bude u ozbiljnoj vezi ni sa jednom od zadrugarki za sada.

– Pre neki dan je rekla da sam debilčina i da joj se ne obraćam, pa joj se ne obraćam. Neću raditi ništa na silu, ni praviti nikakve drame. Došao sam ovde da zaradim novac, ne da ulazim u veze i vezice. Moje pravo je da odlučim da li je nešto ispravno za mene, ili ne. Ne želim da pravim sebi drame, frke, zbog nekih potrošnih vezica, čisto sumnjam da bi sebi dozvolio ono što je bilo u “Zadurzi 1” – rekao je Anđelo.

Jovana Tomić Matora prokomentarisala je da odnos Nataše Radan i Ivane Marinković nije normalan, i da je njihova solidarnost lažna, jer obe gaje osećanja prema Rankoviću.

Emisiju je obeležio i sukob Miljane Kulić, Lazara Čolića Zole i Marije Kulić. Povod za najnoviju svađu na relaciji ovih troje zadrugara jeste pitanje koje ih dugo muči, a to je da li je Zola sa Miljanom iz koristi.

Vuk Mob je objasnio zašto on nije “Tomovićev mali”, a onda je Vladimir Tomović ušao u sukob sa Milanom Jankovićem Čorbom.

– Smatram da je glupo, samo Vuletov mali mogu da budem, mog oca. Ničiji mali ne mogu da budem, nema to veze sa kompleksima. To je Đedović pokrenuo, nebitno, iako je neko napolju – rekao je Vuk Mob.

Vladimir Tomović nije ostao imun na Čorbine prozivke pa mu je za vreme emisije već stao na žulj.

– Ja svoja drugarstva ovde ne završavam. Kristijan je ovde komentarisao odnos moj i Vukov, pa ću ja njegov i Čorbin. Čorba mu je upropastio patiku, pa mu je Kristijan rekao da će pojesti patiku. Čorba je prebledeo – ubacio se Tomović.

Potom je nastala svađa u dvorištu između Tomovića i Čorbe, u koju se uskoro umešao i Kristijan Golubović, koji se prepirao sa Tomovićem, a moralo je da reaguje i obezbeđenje. U nastavku pogledajte kako je to izgledalo:

Izvor: srbijadanas.com