HAOS UOČI ZADRUGOVIZIJE: Sloba i Luna napustili KUĆU – Pi*ka ti materina bezobrazna i SREDNJI prst!


Drama.


Pošto su se ukućani previše opustili, Veliki šef, kroz pismo koje im je poslao a koje je pročitala ovonedeljni vođa Miljana Kulić, rešio je da podseti zadrugare gde se nalaze i šta treba da poštuju kako ne bi bili kažnjeni.

TRESE SE I PLAČE: Nakon Mikijevog brutalnog seksa, UŽASAN sukob! Bacio FLAŠU, a za sve je kriva ONA

– Opuštenost pojedinaca, kada je reč o ne nošenju bubica je prevršila svaku meru. Ne može niko od vas izmišljati toplu vodu i nositi bubice kako vam odgovara. To kako treba da ih nosite, nije slučajno izrečeno pravilo. Osim toga, pojedinci su se toliko opustili da čak i ne nose bubice. Da vas podsetimo vi se nalazite u Zadruzi i učesnici ste rijaliti programa koji zajedno pravimo zbog gledalaca. Osim ovoga, bacanje bubica na pod, igranje sa njima je u najmanju ruku bezobrazluk! – pisalo je u prvom delu pisma Velikog šefa.

Miljana Kulić

Veliki šef je u nastavku ukućanima skrenuo pažnju da je takvo ponašanje prema tehnici koja je u vlašništvu Velikog šefa, za oduzimanje novca od honorara, jer je mnogo puta rečeno da se bubice moraju nositi.

„P*ČKA TI MATERINA SELJAČKA!“ Užasavajuće reči, ipak su njih dvoje… ŠOK!!! Shvatio je sve (VIDEO)

– Ako se sunčate, to ne znači da ih možete skinuti. Često se dešava da pojedinci zaborave na bubice i da šetaju bez njih po par sati. Sve u svemu mislimo da je preopuštenost pojedinaca otišla predaleko, pa osim toga misle da je gledaocima prezabavno kako satima leže i ćute, sunčajući se. Zadrugari, podsećamo vas da niko od vas nije tu gde je, slučajno! – pisalo je u nastavku pisma.

Zorica Marković

Komentar na ovu temu, prvi je dao Anđelo Ranković koji se zahvalio Velikom šefu u njegovo i u ime ostalih ukućana što nisu kažnjeni, već su dobili opomenu. Luna i Sloba napustili su sastanak, zbog čega su se ostali iznervirali.

– Vi ste već izašli napolje. Mislite da ste bogovi, a nemate pojma ko ste. Smešni ste! Nemoj niko da vas laže! Svi ste se obrukali i, i dalje se ponašate kao kreteni. Bićete zaboravljeni posle mesec dana. Džaba ste provodili ovde vreme. Džaba ste se j*bali, ja kada vam kažem! – rekla je Zorica nakon što su Luna i Sloba napustili kuću.

Zorica se u nastavku sastanka posvađala sa Tanjom Jovićević, a posle nekoliko minuta posvađali su se Lepi Mića i Viktorija, nakon što se ova ukućanka umešala u njegovu raspravu sa Filipom i Miljanom.

– Smećarko jedna! Đubretarko smrdljiva! Pi*ka ti materina ona bezobrazna – vikao je Lepi Mića na Viktoriju, koja mu je zatim pokazala srednji prst.