HAOS VAN RIJALITIJA – Prljava igra u borbi za PRVO mesto! Aleks OVAKO SMEŠTA Davidu, Ani i Luni?!


Ovo niko nije očekivao.


Ovih dana se na društvenim mrežama odigrava pravi rat među fanovima rijaliti programa “Zadruga”. Podsećanja radi, u prethodnih nekoliko dana hakovani su Instagram profili Ane Korać i majke njenog momka Davida Dragojevića, Biljane.

Kada je hakovan Anin proli, nastala je opšta pometnja jer je krenulo da se šuška da je na njenom profilu bilo eksplicitnih snimaka i fotografija koje bi mogle da procure u javnost. Postoje razna nagađanja, ko je umešan u hakovanje ovog profila. Neki sumnjaju da su to Aleksandrini fanovi, dok drugi pretpostavljaju da je umešan njen bivši dečko Filip Mijatov, nakon njegove objave zaštitnog znaka Anonimusa (hakerske grupe), na svom Instagram profilu. Međutim, još ništa nije dokazano pa ne možemo da tvrdimo ko je glavni krivac.

ana-korac,-david-dragojevic

Međutim, da situacija bude još zanimljivija i profil Biljane Dragojević je bio meta hakerskih napada. Nakon njene objave u kojoj se vidi da joj neki Aleksandrin fan piše sa omalovažavanjem, mnogi su još više posumnjali da se upravo neko od Aleksandrinih obožavalaca krije iza ovih napada. Podsećanja radi, kada je Biljana prestala da pruža podršku Aleksandri i opredelila se da podrži novu snajku Anu, navukla je na sebe gnev Aleksandrinih fanova.

S obzirom na to da se bliži kraj rijalitija i da su društvene mreže jedan od glavnih kanala podrške u borbi za pobedu, mnogi su prokomentarisali da ovo predstavlja oprstrukciju u osvajanju prvog mesta.

Naime, ugašene su mnoge fan grupe Ane, Davida i Lune, pa smo mogli da pročitamo mnogobrojne ogorčene komentare njihovih fanova na društvnim mrežama.

Grupe Aleksandre Subotić toliko prljavo igraju da gase profile svima.

– Jel se tako bori? Jel to fer plej?

– Možete nam ugasiti sve Lunine profile, ali nećete SMS kad bude finale, uzalud vam trud, jači smo nego ikad.

Samo su neki od komentara koji se mogu naći na Instagramu i Fejsbuku. Ostaje nam da vidimo da li će profili nastaviti misteriozno da se gase i da li će se naći glavni krivci za hakovanje već nestalih profila.