HEMATOM NA GLAVI, POVREDA NOGE, IZVRNUTA RUKA: Đedović zadobio OZBILJNE POVREDE – Oglasio se OVIM REČIMA nakon NESREĆE


Jezivo.


Voditelj emisije “Prvi bend Srbije”, Marko Đedović, sinoć je za vreme emisije uživo pao u nesvest. Đedoviću se odjednom slošilo, te je izgubio svest i srušio se pred svima u kampu. Takmičari su odmah pritrčali da mu pomognu, a brzo su uleteli pripadnici obezbeđenja, koji su ga izveli.

Prilikom pada Marko je ugruvao nogu, izvrnuo ruku i zadobio manje povrede glave, ali usled hitne medecinske intervencije, povrede su sanirane na vreme.

Đedović se sada prvi put oglasio posle nesreće, na svom Instagram nalogu i tom prilikom se zahvalio i ljudima koji brinu za njega.

– Da ne bih svima pojedinačno odgovarao na poruke i zahvaljivao se na brizi, na čemu sam vam jako zahvalan, počevši od poslodavaca, kolega, prijatelja i drugara. Želim samo da vam kažem da sam završio sa pregledima i da sam ugruvao nogu i izvrnuo ruku kao i manji hematom na glavi, urađene su sve potrebne analize i snimci, moraću malo da mirujem. Hvala svima što brinete, da se ovo nije desilo ne bih znao koliko me voli ljudi. Hvala zaista – napisao je Marko.

Izvor: srbijadanas.com