HISTERIJA I URLANJE – Zerina u nervnom rastrojstvu zbog TOMOVIĆA “Muka mi je od svega!” (VIDEO)


Haos za crnim stolom!


Trenutno se u Beloj kući održavaju nominacije, a zadrugari se odlučuju između Zerine Hećo i Vladimira Tomovića, koji su bili ovonedeljni potrčci Milici Kemez.

Mina Vrbaški

Mina Vrbaški
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Krećem od Zerine, pre dve nedelje sam poričala sa drvetom i tada sam rekla sve o njoj, ali je nikada nisam vređala. Neke stvari koje sebi radi, a ne zna ništa i sama sebi ne veruje. Ona mene u prolazu iznervira, ali ja znam kakav samo odnos i ja imale i mislim da se pogubila malo, ali mislim da je slepa i ne vidi neke stvari ili veruje u svoje zablude kao i ta priča sa Vladimirom, izgleda da ti odgovara. Prema tebi sam bila iskrena, ali ti si mene uplela u vaše razgovore, i zato mislim da mogu da se mešam u neke stvari koje si pričala o meni se nisu dopale, i to mi se ne sviđa! Ona je čak pričala i o bolesti, a sad i o nasilju! Ja ne želim više da je komentarišem, Zerina neka priča šta hoće i znamo svi šta je radila sve u rijalitiju, ali da sada to ne spominjemo! Što se tiče Vladimira, ne znam šta bih rekla, uvek kažem pa obrnem, ali definitivno juče sam rekla sve kako jeste, i svi zadrugari koji su imali suprotno mišljenje od mene, bili su u pravu! On je neko ko je bio uz mene i kada mi je bilo loše i dobro, i kada sam mislila da mi je neprijatelj, ispalo je da mi je bio prijatelj veći od ostalih i drago mi je što imamo ovakav odnos. Mislila sam da nećemo imati komunikaciju, ali on mi je rekao da me nikada neće odstraniti i ja moram da pričam istinu o mojim emocijama, i neću imati pritisak ja prva i da razmišljam šta sam kome rekla! Ja nominujem Zerinu – rekla je Mina.

Zerina Hećo

Zerina Hećo
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Od sada pa nadalje, svakome ide tužba ko spomene neke teme! Nema povlačenje, jer mi je muka svega toga i ne komentarišem. To je tema na koju se vi sprdate. Ti koja lažeš na kilometre, izlagala si sve živo i momku napravila pakao, i ti si ta koja ima averziju prema meni jer sam ja počela da komuniciram sa ovim dečkom, a vi ćete na sudu sve da mi platite – rekla je Zerina.

Detaljnije u nastavku.

Izvor: srbijadanas.com