“Hitna hospitalizacija! Već je odnela stvari u Šimanovce” Tara tvrdi da Anđela moli da se vrati u Zadrugu sa SKRIVENIM PLANOM?!


Đuričićeva ne prestaje da šokira.


Nekadašnja učesnica “Zadruge”, a sada voditeljka Hajp televizije, Tara Simov i bivša zadrugarka, ali i bivša voditeljka iste televizije, Anđela Đuričić, ponovo vode rat!

Tara i Anđela su žestoko ratovale tokom učešća u “Zadruzi”, međutim, kada se rijaliti završio, mnogi su verovali da je gotov i njihov sukob. Ipak, kako su sada same pokazale, to nije slučaj.

Tara i Anđela su obnovile sukob koji poslednjih dana svakodnevno vode putem društvenih mreža, a sa obe strane su iznete ozbiljne optužbe, pretnje i uvrede. Ipak, kako se može primetiti, i Simova i Đuričićeva za neke optužbe ne raspolažu nikakvim dokazima, ili ih ne objavljuju javno, već se pozivaju na komentare i priče korisnika društvenih mreža.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Instagram printscreen/tarasimov

Jedan u nizu storija koje je Tara objavila, a posvećen je Anđeli, izazvao je ogromnu pažnju javnosti, budući da se spominju vlasnici “Pinka”, Željko i Milica Mitrović, koji svakako nikakve veze nemaju sa sukobom ove dve devojke.

– I još jedno pitanje za kraj… Je l’ istina da si potpisala novi ugovor za “Zadrugu” i odnela stvari u Šimanovce? Pošto kažu ljudi da imaju snimke gde pričaš kako planiraš da uđeš 8.12.2023. da bi napravila haos i samopovređivanje 10.12.2023. godine, kako bi izazvala haos u državi i da bi ugasila Pink da se osvetiš Željku i Milici jer si ti sama širila noge po “Zadruzi”? Ti si bre opasna po okolinu. Srećom da te jedan čovek odvratio od toga i poslao kod psihijatra, a pre toga zvao tvog taticu. Ti si baš pokvarena i opasna! Hitna hospitalizacija! Sutra ćeš biti prijavljena zbog tog plana sa svim dokazima kako to pričaš i planiraš i kako tražiš podršku – napisala je Tara.

Podsetimo, Anđela Đuričić u “Zadruzi” je provela dve sezone, a na kraju je iz šeste diskvalifikovana zbog kršenja najvažnijih pravila, odnosno, zbog nasilničkog ponašanja i uništavanja inventara, kao i imovine televizije Pink. Đuričićeva je spavala, jela, pila i živela skoro dve godine, a ukoliko se dokaže da su tvrdnje Tare Simov istinite, udarac na bračni par Mitrović i čitavu produkciju rijalitija koji su joj pružili mogućnost da zaradi novac i postane popularna, prilično je šokantan i nepravedan.

Anđela Đuričić

Izvor: srbijadanas.com