HITNO IZBACIVANJE! Posle Slobe i Lune i Jelenu na udaru fanova! Pokreću peticiju za IZBACIVANJE

Gori internet!

Dan posle slave deluje naizgled mirno. Ipak, kada je Zadruga u pitanju, ne možemo sa sigurnošću reći da je sve mirno i fino, posebno posle jučerašnjeg dana i proslave Svetog Nikole.

Iako je bila jedna od najglasnijih juče, posebno u insistiranju da se poštuje praznik i poštuju neka pravila, Golubovićka je navukla veliki gnev fanova. Čini se više nego ikad. 

Atmosfera u Zadruzi je u poslednjem periodu jako napeta, a u prvi plan su izašli Luna i Sloba i to zbog afere mobilni, jer su pojedini snimci bacili sumnju da zaljubljeni par koristi nedozvoljena sredstva. Nakon toga, podigla se velika panika zbog bakterije koju Kuna ima, a za koju sumnjaju da se prenela i na Slobu. Ulje na vatru dodala je i Kija Kockar koja se žalila frizerki da se plaši zaraze i to od “devojke u Zadruzi koja ima bakteriju” naravno misleći na Lunu.

Ipak, izgleda da se gnev zbog slave preneo na Golubovićku, pa se na društvenim mrežama može naći veliki broj negativnih komentara, a vrhunac besa bio je zahteva za pokretanjem peticije da se Jelena Golubović hitno izbaci napolje.

Peticija

Peticija za izbacivanje Jelene Golubović
Foto: Facebook printscreen