“HLADAN JE, NEMA TAJ OSEĆAJ!” Miljana žestoko zamera Zoli odnos sa malim Željkom! Spomenula i majka Bosu!


Čas se svađaju, čas se vole!


Stanari Bele kuće ove večeri odgovaraju na pitanja predstavnika sedme sile. Naredno pitanje su novinari imali za Miljanu Kulić, a ticalo se njenog turbulentnog odnosa sa Lazarom Čolićem Zolom.

– Imali smo prilike da u prethodnih sedam dana gledamo veoma turbulentan odnos tebe i Zole. Bukvalno je svega bilo. U kakvom ste odnosu ti i Zola, šta u vašoj vezi ne funkcioniše? – glasilo je pitanje za Miljanu.

Miljana Kulić

– Raskinuli smo pre pola sata i sada smo se ponovo pomirili. Ja sam sigurna da on mene voli. Meni smetaju u vezi neke sitnice. Ja bih za njega sve uradila, žrtvovala bih se. Crne misli mi se javljaju. Mislim da ću da budem izigrana, ne bih da ga novac promeni, da se uzvezdi. Zbog toga sam ja tražila taj ugovor. Svi momci su bili dobri prema meni, ponašali su se kao ja prema Zoli. Njemu su pre neki dan stigle stvari, mene je pogodilo to što njegova majka ništa nije poslala. Ja njega ne mogu da nateram da on mene voli, Željko se sam po sebi voli. Nervira me to, mislim da on nema taj instikt. Ne sviđa mi se to što Zola nema osećaj i što je mnogo hladan, nema potrebu da sam ode kod Željka, nego sve kad ja odem tamo, on mu tada priđe – pričala je Miljana, a onda dodala.

– Non-stop sam u dizbalansu sa raspoloženjem. Uvek imam strahove – objasnila je Kulićeva.

Pogledajte kako je izgledala ova situacija: