HOROR: Isprobao je NAJBRUTALNIJE metode iz filma “Sam u kući” i shvatio nešto UŽASNO! (VIDEO)


A mi mislili da je dečji film…


FIlm “Sam u kući” spada u klasike, a posle toliko repriza na domaćim televizijama, verovatno ne postoji čovek u Srbiji koji ga nije pogledao.

Možda ste se usput i zapitali kako bi Kevinove metode teranja Harija i Marva funkcionisale u stvarnom životu. Jutjuber Džejk Roper istražio je to za vas.

Roper je na lutki isprobao tri najokrutnije Kevinove metode iz filma u obračunu sa dvojicom provalnika – udarac u glavu kantama boje, vruća kvaka na vratima i udaranje metalnom šipkom po prsima (kojom Hari udara Marva da se reši pauka).

– Udarac kantom boje u glavu je kao da vas dva puta šakom zvizne Majk Tajson. To je šest puta više od snage koja je potrebna da slomi čoveku nos. Šanse da bi se osoba onesvestila su stopostotne, a 42 odsto je i šansa da bi nakon toga imala napuknutu lobanju – zaključio je Roper.

U kombinaciji s metalnom šipkom, ovo bi značilo da bi Hari i Marv imali probijeno srce i pluća, slomljena rebra i razbijenu lobanju.

Zaključak: Hari i Marv bi najverovatnije bili mrtvi ili teško povređeni, a Kevin je zapravo užasan dečko. Tako reći, mali psihopata…