“HVATAO SE DOLE i molio me da ga gledam!” ORGIJE u KARANTINU – evo ko je s kim završio u KREVETU!


Raskrinkani!


Tokom emisije “Izbor potrčka” Lepi Mića je imao zadatak da odabere zadrugare koji će ove nedelje boraviti u sobi za izolaciju. Pevač je podigao nekoliko zadrugara.

– Neka ustanu Stanija i Marko. Neka ustane Sandra Čaprić i gospodin iz Dubaija, neka ustane gospodin Sandi, neka ustane Deniz – krenuo je Mića, pa nastavio:

– Stanija ceo dan danas flertuje sa gospodinom. Šatro kao šta Pablo jede, gde će da p*ša… Deniz i Sandi su imali žestoku svađu, kao i Sandra i Stefan. Tako da ovo su stvari koje sam ja primetio u ovih 20 sati ovde. Sandi za Deniz govori da je muško i da je nebitna, Deniz za njega govori da ga ni Gugl ne zna. To je interesantna stvar. Sandru i Stefana ću da odmorim – nastavio je pevač.

– Ostala su ova dva para koja su po meni pokazala vrstu interesovanja. Između Marka i Stanije se očigledno vidi simpatija. Stanija se oprostila sinoć od svoje voljene osobe u emotivnom zagrljaju… Njih dvoje će u izolaciji da pokažu da li je ta emocija bitna ili ne! Možete povesti i Pabla. Stanija, vaš odnos mi je interesantan. To češkanje Pabla… Kad pogledate, isto se zove kao Marko Marković. Ja bih samo voleo da znam šta je razlog svađe Stefana i Marka? – poručio je Lepi Mića, a zadrugari su počeli da skandiraju

Stanija Dobrojević, Marko Osmakčić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Stefan je hteo da Marko i ja imamo neku priču. Nismo imali ništa, Marko voli da šara od devojke do devojke. Ja razumem, mlađi je od mene. Zezali smo se da će da me oženi. Ali onda smo se pokačili jer je ispao nesporazum. On je napao Stefanu i Stefan je mislio da sam ja nešto prenela. Zakopali smo ratne sekire, ja sam se izvinila što sam rekla Stefanu da je ološ, a i on se meni danas izvinio što je rekao da lažem. Staniju gotivim, drago mi je što se pojavila, jer bih sigurno ja završila u izolaciji ni kriva ni dužna. Ja stvarno nisam imala ništa sa Markom. Malopre mi je rekao da hoće da me ženi – istakla je Čaprićeva.

– Vanja, da li si imala odnose sa Markom u karantinu? – nastavio je pevač.

– Ne – odgovorila je Vanja Rašova.

– Ne, ja sam poslednji muškarac koji ima potrebu da kažem da sam spavao sa nekom. Što se Vanje tiče, neki odnos je bio, nije bilo ono… Malo smo se jesmo nešto, bilo je malo, jeste – otkrio je Marko.

– Jesi se skinuo u bilo kom trenutku? – nastavila je Vanja.

zadruga

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Stanite, ja nisam još odredio ko će u izolaciju. Ko se skinuo? – pitao je Mića.

– Ona do pojasa – poručio je Osmakčić.

– Samo što ga nisam isterala iz sobe. Rekla sam mu nekoliko puta da neću s*ks sa njim! – bunila se Vanja.

– Marko je moj prijatelj, jako dobar momak, ali nisam znao za njegov potencijal. On je napravio neku zbrku kod mene. Nit luk mirisao, niti jeo. Imao sam zbog njega konflikt sa Vanjom, Sandrom i Anom jer gospodin nije mogao da se odluči. Koliko ja znam, nije došlo do intimnog odnosa sa Vanjom, sem poljupca. Marko se sam dirao za onu stvar, pošto gospođica ništa nije htela i on je insistirao da dovrši stvar pošto gospođica nije htela – otkrio je Stefan Mihić.

– Hvatao si se sam dole i molio me da te gledam! To je istina – poručila je Vanja Marku.

Stanija Dobrojević, Marko Osmakčić

Foto: Youtube Printscreen/ Zadruga Official

– Lažeš! Njena poslednja rečenica je bila: “Idi u sobu po punjač, ja te čekam”, brata mi mog! Stefan je pobrkao osobe. Ono što je pričao o vanji, to je bilo kod one druge tamo. Vanja se pravi svetica. Skinula si grudnjak! – urlao je Osmakčić.

– Ne, pitao si me i sto puta sam rekla da prestaneš! – uzvratila je Rašova.

– Otišao sam po punjač, a kada sam se vratio kod nje, zatekao sam drugu osobu tamo! Neka ustane sama ta osoba – poručio je Marko, a ustao je Sale Luks!

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com