“I majka mu je poručila da se RAZVEDE” Đedović totalno raskrinkao repera i OTKRIO ISTINU o njegovom braku


Marko je u Beloj kući poznat po britkom jeziku, ali i da raspolaže brojnim informacijama. Sada je javno otkrio detalje o Nenadovom i Vanjinom braku.


Naredni sagovornik u “Šiša baru” kod voditelja Darka Tanasijevića bio je Marko Đedović.

On je ovom prilikom prokomentarisao ljubavne odnose u Beloj kući.

– Miona je rekla da je jedan od razloga da raskine sa dečkom spolja bilo to što je izlazio i provodio se, dok je ona ovde – rekao je Darko.

– Pa, ona je to negde i čekala. Bolje je da bude ostavljena, nego da mora sama da ostavi. Ona i Ša su srećni sad, to je vidno. On kad je ušao, disao je kao ker, sad je dobar, kakav je bio. Mene je Ša zvao jednom u tri ujutru, dok smo bili napolju. Tada mi je rekao istinu o braku sa Vanjom. Rekao da je Vanja s njim bila zbog pratilaca i da mu je sama to rekla u toku svađe. Postoji priča i za stan, o kojoj ja sad neću, ali je vrlo sumnjiva, a i sami ćete moći da zaključite zbog čega. Njemu je i majka poručila da se razvede – kazao je Đedović.

Marko-Đedović

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Janjuš i Aneli su ozvaničili vezu – rekao je Darko.

– Oni ne spavaju noću, izgledaju zbog toga skandalozno. Bilo kako bilo, tu ljubav postoji. Oni pričaju o venčanju, to nije šala. Aneli i Januš su stvarno zaljubljeni. Vidi se da je njemu iskreno stalo do nje, da se ne lažemo. On se spreman da joj napravi dete. Maja je sujetna jer je Janjuš Aneli priznao kao devojku, ali nema ljubavi s njene strani – kazao je Đedović.

Detaljnije pogledajte u videu.

Izvor: srbijadanas.com