“IMA ŽENU I DECU, A FLERTUJE SA SVASTIKOM!” Ivana Šopić nije štedela zadrugare svojim komentarima!


Bez dlake na jeziku!


Ivana Šopić, bivša zadrugarka i od nedavno voditeljka televizije Pink, gostovala je u emisiji “Premijera-vikend specijal”. Tom prilikom osvrnula se na aktuelna dešavanju u Beloj kući. Na samom početku, Ivana se dotakla nedavno održanog izbora za miss i mistera “Zadruge”.

– Izbor za miss je bio jako interesantan. Mnogi se nisu složili s tim da Sandra Čaprić i Sandi budu izabrani i ponesu titulu misice i mistera, ali ja mislim da baš treba da pobedi nekad i neko ko nije estetski možda najlepši, ima tu mnogo i u harizmi. Mislim da je to dobro, jer je to povredilo i dosta tuđih ega i sujete, nekako svi očekujemo da mister bude neki manekenski tip, kao i misica, ali mi je drago da su tu titulu poneli novi zadrugari. Uvek taj izbor pokrene toliko teme, svađa i puknu prijateljstva, nije slučajno izbor za miss i mistera baš na početku “Zadruge” – kaže voditeljka najgledanijeg rijalitija.

Šopićeva je otkrila i kakvo mišljenje ima o Mensuru Ajdarpašiću i Staniji Dobrojević, kada je u pitanju takmičenje u lepoti.

– Mislim da su Mensur i Stanija obožavani od strane mlađe publike, oni su idoli tinejdžerima. Stanija je klasičan tip devojke barbike, koja lepo izgleda i sve devojčice žele da izgledaju kao jedna Stanija, sad da li to tako treba, ne pričamo o tome. Takođe i Mensur, bokser, šmekerski tip, ne da na sebe – rekla je Ivana.

Atraktivna voditeljka se osvrnula i na trenutno goreću temu između Viktorije Mitrović i Nikole Grujića.

Ivana Šopić

Foto: Tv Pink Printscreen

– Viktorija mi je iskrena, nekima se dopada, nekima ne, ali njoj nije problem da bilo šta kaže, mislim da ona neće da oda dodatne informacije kako ne bi naškodila Nikoli, a mnogi misle da on ćuti kako bi se sve više pričalo o tome. Sigurno se pokajao što je ušao u rijaliti, nije mu palo na pamet da će ovako da ispadne i da ima takav skandal, ima ženu, decu, a flertovao sa svastikom, na koju je njegova žena ljubomorna. A došao je se promoviše kao pevač – priča ona.

Ivana je prokomentarisala i novopečeni par u Beloj kući, Milicu Veselinović i Mensura.

– Mislim da su Mensur i Milica prebrzo ušli u vezu, mislim da njoj to neće ići u koristi. Deluje mi kao da je potonula skroz, kao da se ugasila, imala je priliku da se pokaže, a ovako mi deluje kao da je u nekoj senci. Ali opet, ako tu ljubav pobedi, to će na kraju vrediti. Mislim da je Mensur iskren, nakon Mine Vrbaški mislim da on bira devojke koje su mirne i poslušne, koje možda može da oblikuje, a ne neka formirana ličnost koja u njemu može da izazove neki bunt ili revolt, a Milica nije takva – zapaža Ivana.

Ivana Šopić

Foto: Tv Pink Printscreen

Zatim je prokomentarisala svađu Marijane Zonjić i Viki.

– To je žensko koškanje. Meni su njih dve iste, apsolutne iste devojke, sličan tip, slično se oblače, mislim da su jako slične i baš zbog toga je i došlo do tog konflikta. One se negde i gledaju kao konkurencija, ali, opet kažem, Viki je malo iskrenija, otvorenija, dok je Marijana možda malo nezrelija – zaključuje Šopićeva u emisiji “Premijera – Vikend Specijal”.

Izvor: srbijadanas.com