“Imam osećaj da smo KRIVI za Mihailovu smrt” – objava o Janjuševom bratu koja ledi krv: Stiglo kajanje


Dobro je poznato da postoji interent nasilje, a Miha je i sam tvrdio da su ga zlostavljali po društvenim mrežama.


Mihailo Janjušević, rođeni brat učesnika “Elite” Marka Janjuševića Janjuša, pronađen je mrtav u 27. godini života. telo je pronađeno iznajmljenom stanu u Beogradu, a vrlo brzo nakon što je vest objavljena Janjuš je izveden iz rijalitija.

Mihailo je bio najmlađi od trojice braće. Pored toga što je bio u javnosti poznat kao Janjušev brat, glumio je u spotu Dare Bubamare, a takođe objavljivao je i fotografije na sajtu za odrasle.

Upravo zbog toga je često bio na meti napada na društvenoj mreži X, nekadašnjem tviteru, gde su mu upućivali svakojake poruke.

Zadruga 7

Foto: Instagram/Printscreen/janjusevicmihailo

– Imam osećaj da smo mi tviteraši pomalo krivi jer smo ga zaje**vali prošli mesec… Počivaj u miru – napisao je jedan od korisnika pomenute mreže..

U moru tvitova koji se mogu pročitati nalaze se skandalozne izjave poput onih da “brat širi b***”, da je “smeće”, nažalost i da “takve ne treba žaliti”. Objašnjavaju da ih je Mihailo “bloknuo” jer su lajkovali post gde se priča o Janjušu i homoseksualcima, a jedan korisnik je, nakon vesti o njegovoj smrti, otkrio da je “dečko pričao da ga godinama maltretiraju”.

Mihailo Janjušević
Izvor: srbijadanas.com