ISCURELE ŠOKANTNE PORUKE ANE ĆURČIĆ – vređa ovu zadrugarku najstrašnije na nacionalnoj osnovi: Dno dna


Evo šta je pričala.


Ana Ćurčić i pored velike podrške koju ima, takođe, poseduje i veliki broj mrzitelja koji je svakim danom sve više “raskrinkavaju”. Sada su iscureli zvučni zapisi u kojima vređa svoju veliku suparnicu Anđelu Đuričić na nacionalnoj osnovi.

Podsećamo, Anđela je ušla u vezu sa njenim vanbračnim partnerom Zvezdanom Slavnićem, te su njih dve ratovale tokom cele šeste sezone najgledanijeg rijalitija.

Zadruga 6

Foto: YouTube Printscreen/HYPE TV/ Zadruga Official

Ovaj zvučni snimak je, na osnovu raspoloživih podataka, nastao tokom leta i to neposredno nakon raskida Zvezdana i Anđele. Đuričićeva je tom prilikom pričala da je, navodno, bila žrtva Zvezdanovog fizičkog nasilja. Pošto je slično tvrdila i Ana da je, navodno, doživela sa Slavnićem, ona je tom prilikom javno dala podršku bivšoj ljubavnici svog muža ili nam je barem tako izgledalo. Ovi novi audi snimci bacaju sasvim novo svetlo na tu situaciju.

Jao smeće jedno malo crnogorsko. Pružila podršku? Nisam ja njoj pružila podršku, nego bilo koja žena da je to doživela. To ću u Narod pita u ponedeljak sve da objasnim. Mora Aca da mi kaže šta da kažem jer ne smem više ništa da radim dok njega ne pitam. Kada su u pitanju lajvovi, imam zabranu – rekla je Ana.

Detaljnije u nastavku:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ꫝꪖ𝕥ꫀ.•*_ (@z.h8__)

Izvor: srbijadanas.com