ISCUREO DOKAZ O NOŽU! Ovaj zadrugar raskrinkao Vračevićev napad na Marka, očekuje se HITNA reakcija POLICIJE!


Potvrđeno!


Tokom proslave srpske Nove godine Miljan Vračević je ušao u sukob sa Markom Smiljićem i potpuno izgubio kontrolu, te je čak potegao i nož!

Ovo je izazvalo burnu reakciju fanova jer je Vračević ostao u Beloj kući, dok je Vračević odveden u zatvor gde je proveo 18 sati bez hrane!

Vračević je poricao da je imao nož, te je čak pokušao da podmiti obezbeđenje da ga prikrije. Ali nedavno je procureo snimak u kome se potvrđuje da je Miljan potegao nož.

Na snimku u pabu Marko Petrušević Petrući priča sa Lepim Mićom i Smiljićem i potvrđuje ovo.

– Razdvajam ih ja kad on vadi nož – govori Petrući.

Marko Smiljić, Marko Petrušević Petrući, Lepi Mića

Foto: Instagram/Printscreen/samo_realno6

Društvene mreže su se usijale, te se na račun produkcije mogu pronaći brojni loši komentari ostrašćenih Markovih fanova, a mnogi urgiraju da se uključi i policija!

– “Evo i u pabu pričaju i potvrđuju ono što smo svi na snimku videli, da je Miljan izvadio nož i krenuo na MMA”, “Jasno ko dan,sedeo je prvo i držao nož u ruci i zatim je ustao i krenuo prema njemu… samo se pitam jel realno da čovek nije uhapšen”, “Naravno da se Vidi na snimku! Produkcija se pravi luda!”, “Koliko ja znam, kad ti u Srbiji nađu nož u kolima imas veliki problem sa policijom i oduzimaju ga. Ne znam sta je ovo sa zakonima i policijom kad je u pitanju zadruga? Nosi se nož, snimak postoji, preti se smrću…”, “Strim i snimak je sasvim dovoljan dokaz, šta god drugi ispričali, policijo reaguj!” – nižu se besni komentari ogorčenih gledalaca.

Snimak pogledajte ispod teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

Izvor: srbijadanas.com