“Ispadam paćenica opet!” Luna i Marko se POSVAĐALI za stolom, Đoganijeva se OPET SLOMILA, TEŠKO JOJ JE!


Ponavalja se priča od prošlih sezona!


Kao i svakog četvrtka u Zadruzi na red su došli pregledai klipova. Prvi na tapetu su bili Luna i Marko, iz produkcije su pustili video na kojem se vidi kako su se pomirili, a odmah nakon toga pušten je video koji prikazuje prijateljstvo između Marka Miljkovića i Jelene Pešić.

Luna i Marko su se odmah posvađali za stolom zbog ovog klipa, jer je Marko u svom izlaganju bio nejasan i nije rekao da li bi bio sa Jelenom Pešić ili ne.

Kao da sam ja ovde ušla da tebe molim da budemo zajedno, a ti jadan prisatao, nemaš pojma da odgovoraš na pitanja. Da li bio sa njom? Ne znam! Ne znaš! Opet ispadam paćenica zbog tebe. Ne znaš da li bio sa devojkom do kraja, je l’ znaš ti kako je to ružno – govorila je Luna.

Prva je ovo prokomentarisala Marija Kulić.

– Ovo poniženje sa Lunine strane je katastrofa. Ne znam šta je trebao da uradi Marko da ona shvati, da on nju ne voli. Oni su ovde bili 24 sata zajedno. Oni su ovde postepeno radili na odnosu. Nisu sve devojke kao ona, kliknu sa nekim odmah i onda seks. Oni bi ovde ozvaničili vezu. Ona je to videla i pošto poto je ušla u Zadrugu. Ona mora da prođe kroz ovo, jer i ona je jednoj devojci to uradila. On nju ne voli više. Da su oni i spavali zajedno, ona bi ušla i rekla “Nema veze što me prevario, on mene voli”. Ona ne shvata da on nju ne voli. Luna, ti si glupa devojka, nećeš u životu proći dobro, to ti garantujem – rekla je Marija Kulić.

Kulićka je nastavila u istom tonu.

– Luna je najljubomornija osoba u Zadruzi. Ona je glupa, rekla mu je koliko će da ostane u Zadruzi, on nije hteo da se pomiri sa njom, dok joj ne kaže koliko će ostati. On je proračunat, šta malo se pomiri sa njom, posle ova izađe, on nastavi sa Jelenom – rekla je Marija.

Gagi Đogani, Lunin otac je rekao da mu je Luna objasnila konkretan problem zbog kojeg su se ona i Marko posvađali, ali da je to tajna i da ona ne želi da priča o tome.

– Sa moje muške strane, mislim da bi se između Marka i Jelene nešto dogodilo da su ostali duže sami – rekao je Gagi.

Celu situaciju pogledajte ovde.