ISPAO OPASNO LOŠ! Vuk Mob prozvao Slobu zbog K*RV*NJA – a sada otkriva NEZNANE DETALJE AFERE!


Apsolutni krivac.


Nakon afere Kije i Vuka Moba, reper je otvoreno progovorio o tome kako je zapravo došlo do toga da prozove Slobu Radanovića pominjući “mesece k*rvanja na televiziji”.

https://www.instagram.com/p/Bjp-Tv5HRky/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

Na pitanje kako komentariše to što je Sloba nedavno prokomentarisao da je Kija “pala sa konja na magarca”, on odgovara:

– Ja sam, nakon što sam pročitao da je on to rekao, okačio post na Instagramu gde sam šaljivo prokomentarisao tu njegovu izjavu, ali sam posle čuo da on u stvari to nije rekao, nego su mediji pogrešno preneli – kaže Vuk i dodaje da se kaje što je cela priča izašla u javnost.

Podsetimo, Vuk je tada napisao: “Taj magarac je zaštitio tvoju ženu više u ovih deset dana nego ti u deset meseci onog besramnog k*rvanja na televiziji. Sedi, ćuti i pokrij se ušima!”, ali je ubrzo obrisao taj stori sa svog Instagram profila.

– Ja sam ispao loš i apsolutni krivac što sam dozvolio da ta priča daleko ode i izađe u medije – kaže Mob.

https://instagram.com/p/BfguuJYFaQ4/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=embed_loading_state_control

O bivšoj verenici I eventualnom pomirenju ne želi da priča, ali ipak dodaje:

– Nisam povredio samo svoju devojku i verenicu, nego i svog najboljeg prijatelja. A to da li bih ponovo bio sa njom, o tome ne bih zato što je to jako teška, duboka i bolna priča. Nikad se ne zna šta nosi dan, šta nosi noć.

Podsećamo da je izjavio i da je sa Kijom u dobrim odnosima, ali da se ne druže jer je ona zbog posala u Crnoj Gori, a on ima nastupe u Srbiji.