Isplilvale informacije iz Anitinog RODNOG GRADA: Zadrugar izneo ono o čemu je mesecima ćutao – Anđelo se umešao u svađu


Godinama je igrao fudbal u Kruševcu i zna moge informacije o Stanojlovićevoj.


Zadrugari su noćas imali zadatak da iznesu svoje mišljenje o Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću tokom nominacija. Svaki rijaliti učesnik je morao da izabere kome želi da vidi leđa.

Nastao je haos za crnim stolom kada je Borislav Terzić Terza izneo svoje mišljenje o Aniti. On je mesecima ćutao da je igrao fudbal u njenom rodnom gradu, Kruševcu i da poseduje dosta informacija o njoj. Kada su njih dvoje ušli u verbalni sukob, u raspravu se umešao Anđelo.

Na red da iznese svoje mišljenje je došao Danijel Dujković Munjez.

– Mislim da sam na prošlim nominacijama bio jedan od pet najiskrenijih i stojim iza toga i sada. Stojim pri tome da si targetirao Anitu, koliko smo uspeli da se upoznamo onaj prvi period, žao mi je što smo Terza, Aleksa i ja postupili. I dalje mislim da će veza sa Anitom kratko da traje, siguran sam da je ona zagrejana više za tebe, nego ti za nju. Pokušaću da ispravim to nekim našim ličnim odnosima. Ja sam živeo kod njegove drugarice osam meseci u Bazelu. Što se tiče Anite, ja imam neki animozitet prema tom Kruševcu jer mi je bivša žena odatle. Imam korektan odnos sa bivšom ženom, ali uvek upoznam loše ljude iz Kruševca. Ispala si džukela. Totalno si se promenila kao osoba kakva si bila u braku sa Matorom, drugačija si. Prihvataš da te neko zagrli, ranije sam navodio da to ne prihvataš. Otvorena si prema Anđelu, dozvoljavaš da priča sa devojkama. Šaljem Anitu, ostavljam Anđela – rekao je Munjez.

Nakon Munjeza, reč je dobio Uroš Stanić.

Anita Stanojlović

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Što se tiče Anite, moje mišljenje se nije mnogo promenilo, ne menjam mišljenje kao neki. Od kako je ušla ovde ja sam Matoroj govorio da je ona ne voli, zbog nje se svađala sa mnom. Meni ta veza nema energije, ja kada sam s nekim u vezi sve gori i sve pršti. Ne mogu očima da je gledam, sve mi radi isfolirano i zarad kadra, ja ne znam šta taj narod vidi u njoj?! Po meni je Matora zaslužila da bude pobednik SMS glasova, a ne Anita…Nominujem Anitu, ostavljam Anđela – rekao je Uroš.

Borislav Terzić Terza je dobio reč.

– Što se tiče Anite, loš čovek i loš lik. Prevarila je Matoru, evo sada ušla u vezu s Anđelom, a još se nije ni razvela – rekao je Terza.

– Rekao mi je da je to morao da kaže jer se predstavilo tako, rekao je: “To se očekuje da tako komentarišem…” – rekla je Anita.

Bora Terzić Terza

Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Ma laže. Je l’ mi je namestila krevet, je l’ ležala sa mnom i pričala celu noć. Glupo je sad da pričam jer je u vezi sa momkom – rekao je Terza.

– Ja sam rekla Anđelu nešto, ali ću ćutati iz poštovanja prema Milici – rekla je Anita.

– Nebitno je, mi smo u vezi i vi ste u vezi (Milica i ti) i nećemo o tome – umešao se Anđelo.

– Pa i ja sam dve godine igrao u Kruševcu, znaš šta sam sve čuo?! Je l’ treba da pričam?! Itekako sam dve godine igrao i znam sve ljude po Kruševcu – rekao je Terza.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com