ISPLIVALA ISTINA! Monika otkrila DETALJE dopisivanja sa Ša “Zvao me je LJUBAVI, a sada ne priča sa mnom”


Neverovatno!


Nakon što je ovonedeljni vođa Dejan Dragojević izabrao svoje potrčke i omiljenu osobu, voditelj Milan Milošević je započeo emisiju “Pretres nedelje” i započeo temu koja intrigira ceo region, a to je ljubavni trougao – Tara Simov, Nenad Aleksić Ša i Monika Jovanovska.

– Jesi blokirala Mateju – pitao je voditelj.

Monika Jovanovska

Monika Jovanovska
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Jesam, ja sam se javila njemu na instagramu. Bilo je iz sprdnje, nisam mislila da će da mi uzvrati na poruku, on je meni uzvratio i zapratio. Mi smo ceo dan pričali i sve sam znala o njemu. Mesec ipo dana po ceo dan. On ustaje oko sedam ujutru i piše mi odmah, govorio mi je dobro jutro ljubavi. On mi je rekao da sam prva devojka posle Tare, počela sam da ga radim, sa drugima je imao samo se*s, a ja sam ga radila. Ja sam mu rekla da mi ne pominje ime, a on je počeo svaki dan da me doziva. On da je hteo da bude sa njom, odmah bi se ogradio. On je došao kod mene u krevet prvo veče, a ne ja, on mi kaže da mu prija pažnja, sada se osećam iskorišćeno. Čula sam po kući da kada smo se svađali Tara i ja, on je rekao da me je bivši dečko finansirao. Ja sam tako čula – počela je priču Monika.

Nenad Aleksić Ša

Nenad Aleksić Ša
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ja sam mu rekla da nisam ništa radila i nisam se dopisivala ni sa kim, ispoštovala sam ga. Naš dogovor je bio da ne radimo ništa pre njegovog ulaska jer kada bi on ovde uradi neštro meni bi bilo loše, naš dogovor je bio da mi radimo šta hoćemo ali da on ne pominje ništa. Bila je šifra oko, da znaš da mislim na tebe. Posle dva dana oni se smuvaju i onda krenu da me napadaju njegovi i njeni fanovi. On mene doziva, a ja čekam njega. Šta? – pričala je Monika.

Tara Simov

Tara Simov
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Meni je Nenad rekao da ti ne želiš da dođeš u Beograd, prvi si htela da nađeš posao, pa onda – ubacila se Tara.

– Ne, dogovor je bio da on dođe kod mene, pa onda da ako se smuvamo dođemo u Beograd – odgovorila je Monika.

U video – prilogu pogledajte detaljnije:

Izvor: srbijadanas.com