ISPLIVALA ISTINA O MISTERIOZNOM PISMU! Ivana i Bane bacili karte na sto – Nećete verovati koga će TUŽITI


Iskreno!


Milan Milošević večeras je ugostio bivši ljubavni par, Ivanu Krunić i Baneta Čolaka, kao i aktuelni Minu Vrbaški i Mensura Ajdarpašića. Ova četvorka će večeras odgovarati na sva pitanja koja zanimaju gledaoce. Jedno od pitanja koje je bilo upućeno Banetu i Ivani je bilo da otkriju istinu o izmišljenom pismu, kao i o tužbama koje Krunićka najavila.

– Gledaoci znaju šta sam ja rekao u emsiji što se tiče pisma. To je bila moja nepromišljena glupost, Ivana me iznervirala tad. Ivana je mogla zbog mene da trpi neke sankcije, nisam mogao da se pomirim da je došla tako hladna. I dalje smatram da joj je napunjena glava od strane njene podrške.. Ostala je pri svom stavu. Nemam ni gram osećanja kakvih sam imao. Ali ponekad se setim lepih stvari. To vezano za mene tužakanje je bespotrebno – rekao je Bane.

Ivana Krunić

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– To pismo je više bilo šlag na tortu pored moje borbe da se završi sve kako treba. Što se tiče moje reakcije i tužbe, nisam njega tužila. To više govori o njemu. Što se tiče pravih stvari, Brendon je izgovorio strašne stvari, i njega ću tužiti – rekla je Ivana.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com