ISPLIVALA ŠOK FOTKA OBNAŽENE ALEKSANDRE NIKOLIĆ KAKO ĐUSKA U KLUBU: Bivša zadrugarka tvrdi da je baš ONA na slici


Rešila da je raskrinka!


Bivša zadrugarka Jelena Batos okačila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je šokirala sve, a kako je pored dodala fotografiju Aleksandre Nikolić, očigledno je da zadrugarka aludira da je na spornoj šok fotografiji obnažene devojke koja je uslikana sa leđa i đuska u klubu, upravo Nikolićeva.

Naime, Jelena je rešila da potpuno raskrinka Nikolićevu, jer joj se kako ona i sama kaže, “smučila gluma”.

Na Instagram priči se vidi devojka koja je obnažena u vešu, ali kako joj se ne vidi lice, samo po tekstu koji je ispratio fotografiju i slici Aleksandre Nikolić koja je dodata pored sporne, može se zaključiti da je Batos upravo osula paljbu po nekadašnjoj drugarici Aleksandri, pa pomenula i njenu majku Slovenku.

– Najmoralnija, da… Ja kada pričam, ne pričam ništa u prazno i bez dokaza! Ne mogu ovajve osobe da budu uzori omladini danas i da se ovo zove moralno! Dok god imam pravo glasa boriću se za to i tačka! A vi pišite šta hoćete, kako hoću da uđem u rijaliti, bla, bla, bla, jer nemate šta drugo da kažete – napisala je Jelena, pa dodala:

Jelena Batos

Jelena Batos
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official

– Mama joj nije hodala po bolnicama tada? Nego sada zbog Cara, muka mi je od sve te glume, pojma nemate! – dodala je Batos.

Izvor: srbijadanas.com