ISPLIVALI DETALJI RAZGOVORA SA ANĐELOM ĐURIČIĆ O ZVEZDANU “Ostala je bruka za ceo život, ta veza je bila LAKRDIJA”


Nije je štedeo!


Miljan Vračević komentarisao je odnos Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, pa otkrio detalje razgovora sa Anđelom, te da je znao da je ta veza osuđena na propast.

– Ja sam prema njoj bio blagonaklon. Ja sam bio samo surovo iskren prema njoj, ali ne dovoljno jer nisam znao za njene aktivnosti. Drago mi je što nisam znao neke stvari, jer bih rekao neke stvari koje nisam trebao, a rekao sam nekim personama tamo. Ja sam Anđeli rekao upravo ono što bi joj rekao neko njoj blizak, a sve što sam joj rekao bila je istina za bukvalno mesec dana po izlasku. Rekao sam joj da se ponaša nemoralno, da to nije časno i da je ta veza lakrdija, da će to ostati bleda senka i bruka doveka. Marko Marković je bio izvređan u njenoj rasravi sa Žanom, vređala je momka ni krivog ni dužnog – dodao je Vračević.

Narod pita

Narod pita
Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– Ti si bio uz Anu Ćurčić, branio si je na sva usta, a ja sam prvi znao ko je ona – rekao je gledalac.

– Ja nju nisam poznavao pre rijalitija. Vi morate da znate da ja vama lakše jer imate informacije iz spoljnog sveta i ono što mi radimo. Mi smo osuđeni na one informacije koje oni nama govore… – rekao je Miljan.

– Ja nisam imala od čega da se borim, sličnih smo godina, bili smo slobodni, nije me prevario ni sa kim, tako da ja to ništa ne bih poredila – rekla je Sanja.

– Imala si ispade i ti – rekao je gledalac.

– Da, jesam, ali ništa što će mi obeležiti život, možda u ishitrenim reakcijama, ali to nije nešto što se ne zaboravlja – rekla je Sanja.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Izvor: srbijadanas.com