ISPLIVALO – DUGUJE 50.000 EVRA PRODUKCIJI! Aleksandra se našla u BEZIZLAZNOJ situaciji, preti joj BANKROT?!


Au!


Aleksandra Kostadinović javnosti se predstavila kroz učešće u Zadruzi 5, iz koje je nakon nekoliko meseci pobegla jer nije mogla da se nosi sa osudom zadrugara. Iako mnogi nisu ver vali u njene tvrdnje da je u istopolnoj vezi, Aleksandra je u nameri da dokaže svoju ljubav samoinicijativno napustila rijaliti.

Ona je po izlasku iz Bele kuće nastavila da uživa u ljubavi sa izvesnom Sanjom Slavković, a nevolje u raju nastale su kada su im se primanja svela na minimum.

Naime, da Aleksandrina muzička karijera ne ide uzlaznom putanjom, za Rijaliti plus otkrio je izvor blizak nekadašnjoj zadrugarki, koji nam je ispričao da se Kostadinovićeva sa devojkom zaposlila kao dostavljač hrane.

– Aleksandra je ishitreno napustila Zadrugu, želela je svima da dokaže da zaista ima devojku koju voli, nije mogla da izdrži pritisak i zadužila se 50.000 evra. Po napuštanju Bele kuće stvari su se dodatno zakomplikovale, a umesto da gradi, ona je maltene ugasila svoju karijeru – počeo je priču za Rijaliti plus izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Aleksandra Kostadinović

Foto: YouTube/Zadruga Official

– Ona je i pre rijalitija imala malo angažovanja, nije bila popularna, ali bekstvom iz Zadruge je sebi dodatno smanjila posao. Gazde nisu želele da je angažuju, kada je nastupala, dobijala je izuzetno mali honorar i to nije bilo dovoljno za život – objasnio je pevačicinu situaciju sagovornik.

– Njena devojka Sanja i ona odlučile su da se zaposle kao dostavljači hrane. Radile su u timu, za jednu poznatu agenciju dostavljale su hranu iz restorana na kuću.Na taj način one su zaradile novac za letovanje, te su na nekoliko dana otputovale u Grčku gde trenutno borave – rekao je izvor, i otkrio da Aleksandra nema sredstva da produkciji isplati dug.

– Aleksandra jedva sklapa kraj s krajem. Ona nema 50.000 evra i ne zna kako će otplatiti dug koji je napravala napuštanjem Zadruge. U jako je teškoj situaciji i ne zna kome da se obrati za pomoć. Želela je da uđe u Zadrugu 6 sa devojkom i tako da otplati dug, ali niko iz produkcije je nije zvao na razgovor. U bezizlaznoj je situaciji – zaključio je sagovornik.

zadruga 5

Foto: Srbija Danas

Podsetimo, po izlasku iz rijalitija Aleksandra je tvrdila da je Belu kuću napustila isključivo iz zdravstvenih razloga.

Izvor: srbijadanas.com