ISPLIVALO sve o Zerininoj AFERI sa Rialdinim bivšim MUŽEM! Otkrile do detalja sadržaj PORUKA!


Ovo niko nije znao!


Zerina Hećo legla je kod Vladimira Tomovića, te je on odlučio da ispita do detalja njen odnos sa bivšim mužem Rialde Karahasanović.

– Što pominju tebe i Rialdinog bivšeg muža? – upitao je Tomović.

– U kom kontekstu? Nemoj da me zaj*bavaš! Ja čoveka znam, ali nikad ništa nismo imali! Rialda, u kakvom kontekstu pominju tvog muža i mene? – bila je šokirana Zerina.

– Pa, bilo je tu… – rekla je Rialda.

– Ja sam čula da ste imali s*ks! – ubacio se Vladimir.

– Ja sam našla tvoje poruke i broj kod Alije, to je bilo 2017. Ne znam za s*ks, ali da je nešto bilo – da. Ja sam tada bila na turneji i zvala me je tvoja sestra – otkrila je Rialda.

Zerina Hećo, Vladimir Tomović, Rialda Karahasanović

Foto: Youtube printscreen/ Zadruga Official

– On je meni pisao poruke, ali to da smo imali s*ks, to nije istina – tvrdila je Zerina.

– Kada je mene zvala tvoja sestra, tada vi niste pričale, ja sam tada ušla na tvoj profil, ja nisam ni znala o kome se radi. Ja znam iz tih poruka, uzela sam listing, pa zbog slike sa Vajbera sam videla da si to ti. Ali sam mislila da ti to znaš – dodala je pevačica.

– Lik se javljao svim devojkama i pričao o njoj, ne vucite me za jezik da pričam neke stvari. Lik je kreten i završena priča, idiot! Pričao je svoju verziju priče. Taj lik je pisao isključivo o tebi, ako si već čitala poruke, ali ja to znam i pre tebe, i celi grad, da se razumemo, a moj broj telefona sigurno nije imao – odbrusila je Zerina.

– On je sam rekao da je imao kontakt sa ribama, tu ih je bilo više, nije spominjao tvoje ime – uzvratila je Karahasanovićeva.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Izvor: srbijadanas.com