ISPLIVAO KIJIN PORNIĆ?! Sa dvojicom sam! Nije Sloba! Au! A njen komentar… Pravdanje mami! Uf! (VIDEO)


Dospelo do javnosti!


Sinoć su na programu u “Zadruzi” na programu bila pitanja novinara, a Mina Vrbaški zamoljena je da progovori o porno snimku na kojem je tvrdila da se nalazi Kija Kockar i koji je slala novinarima.

– Nisam rekla da je to njen snimak, nego da većina priča da je to njen snimak. Rekla sam da mnogo liči na nju, nemam blama da kažem da je to ona ili nije, ista je ona – odgovorila je Mina.

Zatim je isti slučaj prokomentarisala i Kija.

Kristina Kija Kockar

– Ja znam tačno sa kim sam to radila. Meni je bilo teško kad sam čula to, nisam htela da se to vidi na meni, teško mi je bilo zbog porodice, čak sam sanjala kako se pravdam mami. Što se mene tiče, ja se toga ne stidim, ali mi je krivo zbog porodice. I ne znam odakle je to izašlo, jer ja to nemam – rekla je Kija.

Na pitanje da li je to radila sa Slobom ili je u pitanju neki drugi muškarac, Kija je priznala da se radi o drugom dečku.

– Moj bivši dečko pre Slobodana… Ja se zaista ne stidim toga, ali ne znam o kojem se snimku radi. To je bilo baš davno, na početku veze – objasnila je Kija.

– Ja znam da sam to radila sa dvojicom! – dodala je, na šta su se svi zadrugari nasmejali, a ona je rekla kako to nije radila u isto vreme.

Miki je stao u Kijinu odbranu, govoreći kako je to u današnje vreme normalno i kako svi to rade, a našalio se i rečenicom: “Znao sam da si moj tip!”

https://www.facebook.com/100011138508803/videos/564132993967979/