ISPLIVAO SNIMAK – pogledajte šta Ša radi sa TARINIM PSOM, dok ona LOMI RUKE i preti da će ga ZAKLATI (VIDEO)


Spasio je ljubimca, a da Simova to nije ni znala!


Reper Nenad Aleksić Ša i Tara Simov raskinuli su vezu nešto pre njenog ulaska u petu sezonu “Zadruge”, a dok su još uvek bili u ljubavi nabavili su psa, kojem su dali ima April.

Tara je sada u razgovoru sa Saletom Luksom i Dejanom Dragojevićem otkrila da se April, tokom njenog boravka u rijalitiju nalazi kod Ša. Ona nikako ne želi da ljubimac bude kod njenog bivšeg dečka koji se zbog njihove romanse i razveo, te je zbog toga napravila scenu i polomila ruku.

Simova je vikala kako će “zaklati” svoje prijatelje kojima je ostavila psa na čuvanje, te da će ići u zatvor ako Ša viđa njenog psa više nego što treba dok je lomila, vikala i pretila da će poklati sve.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Tara Simov (@tarasimov)

Nakon drame oglasio se i reper Nenad Aleksić, koji je bio užasnut njenim ponašanjem.

– Ispratio sam Tarino ponašanje, sram je bilo. Ja njoj nisam oteo psa, napolju sam ja brinuo o tom psu i ona to dobro zna. Vodio sam je kod veterinara, kupovao hranu, šetao… Ona zbog nekog svog glupog inata nije želela psa da ostavi meni, već ga je ostavila nekom kretenu koji je psa odveo u odgajivačnicu. Kada sam to saznao, otišao sam po psa kojeg sam ja kupio i odveo ga kod sebe da bude u normalnim uslovima dok je ona u rijalitiju. Ne znam otkud ta averzija prema meni, treba da me drži kao ikonu na zidu i zahvaljuje mi se. Mogu joj reći jedno veliko sram je bilo – rekao je Ša za “Alo!”

Nenad Aleksić Ša

Foto: Instagram prinscreen/nenadaleksicsha

Već danas objavio je snimak sa April i pokazao kako pazi na nju. Ležala je na krevetu, kod njegovih nogu, dok je reper gledao film, ona je dremala i uživala.

Očigledno je da je Nenad pazi kao malo dete.

Izvor: srbijadanas.com