ISPRED PORODIČNE VILE KARIĆA MUK: Pogledajte ko se trenutno nalazi u domu Stefana i Osmana!


Stefan Karić je zvanično osumnjičen za nanošenje teških telesnih povreda Nataši Šaviji.


Starleta Nataša Šavija trenutno je u Kliničkom centru Vojvodine na intenzivnoj nezi nakon što je zadobila teške telesne povrede, od strane, kako tvrdi, bivšeg zadrugara Stefana Karića.

Ispred porodične vile Karića trenutno je potpuni muk, a Stefanova maćeha Kristina uredno se javila na interfon, rekla da kod kuće nisu ni Stefan ni njegov otac Osman Karić, kao i da ne zna gde se njih dvojica nalaze, a naročito Stefan koji već neko vreme ne živi tu.

Podsetimo, Nataša Šavija noćas oko 2 časa primljena je u KC Vojvodina sa teškim povredama, polomljene kosti lica, počupana kosa i zatvoreno desno oko, a kako je ispričala, Stefan Karić je nasrnuo na nju dok su bili na svadbi kod prijatelja.

 

Nataša Šavija

Nataša Šavija
Foto: Instagram printscreen/natasa.savija

– To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka – započela je Šavija za “Blic”, pa nastavila:

 

Stefan Karić, Nataša Šavija

Stefan Karić, Nataša Šavija
Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official/Instagram Printscreen/natasa.savija

– On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija – istakla je ona.

Šavija se oglasila i na svom Instagramu gde je otkrila da je sve prijavljeno policiji, da se trenutno nalazi na odeljenju Intenzivne nege gde čeka operaciju. Kako je istakla, za ovo što joj je učinjeno “se robija” te da će se osumnjičenom “usr*ti u život”.

Fotografiju Natašinih stravičnih povreda pogledajte OVDE.

Izvor: srbijadanas.com