IVANA JE UNAKAŽENA, šta ako ima SUICIDNE MISLI?! Dalila udarila na Taru i Ša, pomenula i LUNU – Stub SRAMA…


Ne podržava preljubu nikako!


Nakon što je Nenad Aleksić Ša javno prevario još uvek zakonitu suprugu Ivanu Aleksić sa Tarom SimovDalila Dragojević se oglasila i ceo slučaj uporedila sa preljubom koju je počinila Luna Đogani u prvoj sezoni “Zadruge”.

– Luna Đogani je pre samo 2 – 3 godine bila na stubu srama zbog ovakve situacije, a sada se daje ogromna podrška preljubnicama na tv-u! Odlučite se je l’ podržavate preljube, bile tajne ili javne, ili ne podržavate! Zgrožena sam! – napisala je Dalila i nastavila:

– Gde ste sada svi koji se borite za prava žena? Je l’ ovo ne boli Ivanu? Je l’ nije osramoćena i ponižena na najgori mogući način? Je l’ ona nema osećanja? Zapitajte se i stavite se u njenu poziciju! I sada će mi neko reći da Nenadu i Tari treba dati podršku?! Za šta? Za jedno emotivno unakaženu ženu? Šta ako ovo njegovu suprugu navede na suicidne misli, pa ne daj Bože i na sam čin?! Ma dajte molim vas, ovo je prešlo sve granice i svi oni koji se slade ovom nevoljom i ovom preljubom – zaključila je bivša učesnica rijalitija.

Izvor: srbijadanas.com