Ivana Šopić o povratku Milana Miloševića na Pink: “On je stvoren za taj posao, sinonim za Zadrugu”


Ispričala da li je čula.


Milan Milošević je danas potvrdio da su istinite spekulacije da se vraća na televiziju Pink. On je ostao i dalje tajanstven te nije želeo da otkriva detalje, ali je najavio da će u večerašnjem izdanju AmiDži otkriti više o tome koja će biti njegova uloga na ružičastoj televiziji.

Vest je još uzbudljivija jer je pre samo četiri dana Dušica Jakovljevljić dala otkaz nakon desetogodišnjeg rada na Pink televiziji. Odmah su se rodile nove spekulacije da li će Milan da zameni Dušicu ili će imati neku sasvim drugu ulogu.

Svi sa velikim nestrpljenjem očekuju da vide kako će Milanove kolege iz Elite da reaguju na njegov povratak. Darko Tanasijević se već oglasio za naš portal.

Iako se Ivana Šopić još uvek nije oglašavala povodom Milanovog povratka, ona se još u oktobru, gostujući u emisiji “Sa Ivanom” u video produkciji portala SrbijaDanas,  osvrnula na mogućnost da se popularni voditelj vrati na televiziju. Stoga je vreme da se podsetimo šta je Ivana rekla o Milanu pre nešto više od mesec dana.

– Šta misliš, da li on fali u Beloj kući? Čitam komentare na društvenim mrežama, mnogi bi voleli da ga vide na imanju – upitala ju je Ivana tom prilikom.

Ivana Šopić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

 Gledaoci su njega i “Zadrugu” vezali u jedno, mnogima je on sinonim za “Zadrugu”, kao što je nekima “Zadruga” sinonim za njega. On je svoj posao radio odlično, godinama je to radio, ja sam volela i uživala u emisijama koje on vodi. On je stvoren za taj posao. Ne znam nekoga da radi sa tim elanom i energijom, takav moraš budeš rođen. Bio je prosto rođen za to. To je to što mogu da kažem – rekla je Ivana Šopić, pa dodala:

Ivana Šopić

Foto: Srbija Danas/Milana Pavković

– Ne znam da li se vraća, nisam čula ništa. Što se mene tiče, nek dođe svako, meni je svejedno, dok ne remeti mene. A niko nikoga ne može da remeti. Svako ima svoje mesto – dodala je voditeljka za “SrbijaDanas”.

Celu emisiju “Sa Ivanom”, kada je gost bila Ivana Šopić, pogledajte u nastavku:

 

Izvor: srbijadanas.com