Iz Zadruge pravac u skupštinu – Neca Tik tok prvo upisao državni fakultet, a sada je među političarima: “Prezadovoljan sam”


Jedan od omiljenih bivših zadrugara bio je poznat po svom neustrašivom ponašanju, a sada dao redak primer momka koji gradi svoju karijeru van rijalit krugova.


Nenad Lazić Neca i Predrag Lazić Peca, voljeni blizanci iz rijalitija Zadruge, imaju danas dobar razlog da slave. Naime, 8. april se obeležava kao međunarodni Dan Roma i tom prilikom su bili deo prijema u prostorijama skupštine grada Smedereva, odakle je Neca podelio slike na svojim društvenim mrežama.

Obojica braće su na fotografijama vidno raspoloženi, a Nenad je imao potrebu da napiše kako se oseća povodom ovog dana, ali i da pozove na prestanak diskriminacije i na ukidanje predrasuda prema ovoj nacionalnoj manjini u Srbiji i u svetu.

– Danas je međunarodni dan Roma! Odlučio sam da kažem da sam prezadovoljan svojim dosadašnjim uspehom! Romi su nacija sa dušom! I pre nego sto osudite ljude na osnovu boji puti, budite kao oni koji rade i vole svoju kulturu i postojanost. Život me je naučio da ljubav ne zna za boju puti. I da nas pesma povezuje. Srećan dan Roma – napisao je Neca.

Popularni blizanac je u svom storiju, podsetio sve da pod romskom zastavom nije vođen nijedan rat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nenad Lazić (@iamnecaa)

Podsetimo, Neca je u oktobru prošle godine upisao državni Fakultet političkih nauka i troškove je uspeo da pokrije honorarima iz Zadruge. Stojg je Nenad Lazić postao pravi i redak primer kako neko pametno iskoristi učešće u stvarnosnom programu kako bi poboljšao svoj život i usmerio se na više nivoe egzistencije.

Izvor: srbijadanas.com